βασική ..εκπαίδευση

6.8K 558 228
                                    

προσοχή περιεχόμενο ακατάλληλο. εμ..υποθέτω..



Την φιλά στο λαιμό καθώς το χέρι του χαμηλώνει και πάλι προς το στήθος της..η Παρασκευή χαμηλώνει κι εκείνη το χέρι της..αγγίζει τους κοιλιακούς του..είναι πέτρα..διαγράφονται όλοι..χαμηλώνει κι άλλο το χέρι της..αγγίζει την άκρη του μαγιό του..ξεροκαταπίνει..διστάζει να συνεχίσει..νιώθει..κάτι ..χαιδεύει απαλά το στομάχι του..ακούει τον Ματέο..βγάζει κάτι..σαν βογγητό..

Τον νιώθει να τρίβει το κορμί του πάνω της..δεν το ζει αυτό..αχ που να είναι η Τζο να δει τι περνάει..όχι βασικά καλύτερα που δεν είναι η Τζο..θα ντρεπόταν πολύ..

"Πώς το κάνεις αυτό.." τον ακούει να ψιθυρίζει καθώς της αφήνει υγρά φιλιά στο στήθος της..δεν έχει ιδέα τι κάνει..ακόμη υποτίθεται δεν ξεκίνησε να τον αγγίζει..ξεφυσά..

Θα το κάνει!

Και τον αγγίζει. Χαμηλά..

Δαγκώνει τα χείλη της..δεν ξέρει τι πιάνει ακριβώς..είναι όρχεις ή το ..αυτό του?

Τον χαιδεύει απαλά απο πάνω..το μαγιό του είναι ακόμη βρεγμένο..

Ξεφυσά ξανά..θα μείνει στον τόπο..θα πάει στην κόλαση αλλά..χώνει ένα δαχτυλάκι λίγο πιο μέσα στο μαγιό του..τον ακούει να βογγάει ξανά και το βγάζει απότομα.

"Παρασκευή" έχει σταματήσει να την φιλά..η φωνή του βραχνή..νιώθει την ανάσα του στο πρόσωπο της..κοιτά τα μάτια του ..είναι οτι πιο σέξυ απίστευτο υπάρχει ο Ματέο..λιώνει..

Χαμηλώνει το βλέμμα του στο βλέμμα της..

"Μην με ντρέπεσαι" πάλι εκείνη η πυγμή στην φωνή του..

Της παίρνει το χέρι..δεν την αφήνει απο τα μάτια του όμως ..την κοιτά συνέχεια έντονα ..συνέχεια μέσα στα μάτια σαν να θέλει να δει τις αντιδράσεις της.

Νιώθει πως με το άλλο χέρι κατεβάζει το μαγιό του..παίρνει το χέρι της και το αφήνει πάνω..οο..

"Ε.." δαγκώνει τα χείλη της..αλλά τον κοιτάει..το νιώθει στο χέρι της..είναι έτσι πολύ μεγάλο και..

Ξεφυσά.

"Είμαι εγώ..είναι το κορμί μου Παρασκευή..μην ντρέπεσαι το κορμί μου..άγγιξε με κορίτσι μου.."

Η Παρασκευή νιώθει..κάτι χαμηλά..πολύ έντονα..να την κάνει να ζεσταίνεται και ..τον πιάνει στα χέρια της..δεν ξέρει τι να κάνει..

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now