η επιλογή

5.1K 255 184
                                    

Δεν ακολουθεί κεφάλαιο. 

Όποιος αγάπησε την ιστορία ας διαβάσει. Ζητώ την βοήθεια σας.

Θέλω να αποφασίσετε για το τέλος. 

Εγώ δεν μπορώ να δω πια καθαρά την ιστορία. Νομίζω πως δεν ξέρω πως θέλω η Παρασκευούλα να καταλήξει. Μπορεί και να μου πάρει χρόνια η απάντηση. Άρα..για να έχουμε και ένα τέλος για τις φίλες που θέλουν το επόμενο κεφάλαιο..ας δώσουμε δημοκρατικά ένα τέλος . Αφήστε σχόλιο πλάι μόνο στην επιλογή που σας αρέσει.

Επιλογές:

1 Πρώτη επιλογή..

Το τέλος μένει όπως πρωτοδημοσιεύτηκε. Ο Ματέο πεθαίνει στη συμπλοκή για να προστατεύσει την Παρασκευή. Εκείνη με το θανατό του καταλαβαίνει οτι εκείνος την αγαπούσε. Η ιστορία μεταφέρεται ένα χρόνο μετά. Τελειώνει με την πρόταση του Χάρι να βγούνε ραντεβού. Εκείνη δέχεται σκεπτόμενη τα τελευταία λόγια του Ματέο " να κάνει ευτυχισμένη την Παρασκευούλα".

2 Δεύτερη επιλογή

Μένουν μαζί, τα βρίσκουν και καλπάζουν με το άλογο τους στο ηλιοβασίλεμα. Η αγάπη νίκησε!

3 Τρίτη επιλογή

Χωρίζει με τον Ματέο . Η ιστορία μεταφέρεται μετά απο πέντε χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Χάρυ, ο οποίος είναι μυστικός αστυνομικός, και έχουν παιδί. Η ιστορία τελειώνει δείχνοντας οτι δέχεται συναισθηματική κακοποίηση απο εκείνον. Το παιδάκι τους το ονόμασαν Ενβίελα. Να θυμήσω οτι είναι το όνομα της μητέρας του Ματέο.

4 Τέταρτη επιλογή

Χωρίζει με τον Ματέο, τα φτιάχνει με τον τέλειο Χάρυ που είναι γλυκός και καλός και θεός στο σεξ και ζήσαν καλά αυτοί κι εμείς άστα να πάνε.

5 πέμπτη επιλογή

Όλες οι επιλογές ήταν χάλια.

Τότε πρότεινε εσύ μια κι εγώ με χαρά την διαβάζω! Ή κάνε μια μεγάλη υπομονή να ωριμάσω κι άλλο συναισθηματικά και να δω πιο καθαρά την Παρασκευούλα.

Τα φιλιά μου και την αγάπη μου στέλνω!

Σημείωση :το τελος αποφασιστηκε και εχει δημοσιευθεί.ευχαριστώ για τις απόψεις.επέλεξα αυτό που ήθελαν οι περισσοτεροι αναγνώστες.

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now