basic..sex

7.7K 547 242
                                    

Δυο εβδομάδες μετά


Η Παρασκευή τον ακολουθεί διστακτικά ..

"Σου λέω δεν είναι κανείς μέσα Παρασκευή..μόνοι θα είμαστε..ο Ιάσωνας δουλεύει ως αργά"

Κουνά το κεφάλι της καταφατικά..βέβαια δεν θα την πείραζε να γνωρίσει τους φίλους του Ματέο μια φορά..εκείνος δεν την έχει εμφανίσει ποτέ..και μια φορά που πήγανε για καφέ στο διπλανό χωριό, με το που είδε κάποιο φίλο του σηκώθηκε αμέσως για να φύγουνε. O;ύτε την σοκολάτα της δεν την άφησε να πιεί.

Νιώθει βέβαια δισταγμό..γιατί θα είναι η πρώτη τους φορά μόνοι  σε σπίτι..αν και ποτέ ποτέ δεν θα έκανε τίποτα σε ξένο σπίτι..αλλά είναι ωραίο που θα δούνε αγκαλιά ταινία..σαν ψέμματα της φαίνεται..είναι το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της!

Ο Ματέο πριν γυρίσει το κλειδί στην πόρτα , η πόρτα  ανοίγει. Μπροστά τους εμφανίζεται  ο Ιάσωνας, φορά καπέλο και μασάει τσίχλα. Ο Ιάσωνας τους κοιτά χαμογελαστός. Απο πίσω του ξεπροβάλλει ακόμη ένας..έχει μια ουλή κάτω απο το δεξί μάτι και είναι φαλακρός. Φαίνεται πολύ ιδρωμένος..κοιτά την Παρασκευή περίεργα..

"Καλώς τα παιδιά" λέει ο άγνωστος άντρας και κοιτά επίμονα την Παρασκευή..πάει εκείνη να τους χαιρετήσει..αν και νιώθει αμηχανία..ο Ματέο έχει μαρμαρώσει στην θέση του ..εκείνη πάει να μιλήσει αλλά την πιάνει απο το μπράτσο δυνατά..την σταματά στην θέση της και μπαίνει μπροστά της.

"Όλα καλά? " λέει ο Ματέο..και η Παρασκευή προσέχει πως χλώμιασε..κάτι της διαφεύγει.

"Ήρεμα Ματέο.." του ψιθυρίζει ο Ιάσωνας και του χαμογελά ειρωνικά.

"Ξέρεις..ρυθμίζαμε λεπτομέρειες.." του λέει ο τύπος με την ουλή και τον χτυπά στον ώμο. Ο Ματέο τραβιέται.

"Καλά να περάσετε" του μουρμουρίζει και χαμογελάνε και οι δυο παράξενα στην Παρασκευή.

"Ε..ευχαριστούμε..χάρηκα" τους απαντά η Παρασκευή αν και νιώθει λίγο θυμωμένη..πάλι δεν την σύστησε..Ο Ματέο την αγριοκοιτάζει.

Τι έκανε? γιατί θύμωσε τόσο?

Τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι και πετάει την ταινία στον καναπέ. Πηγαίνει στο παράθυρο και τους κοιτά να φεύγουν. Ανάβει τσιγάρο. Τελευταία δεν καπνίζει πολύ..η Παρασκευή του λέει πως της μυρίζει άσχημα και κάνει πάντα προσπάθεια όσο είναι μαζί της να μην καπνίζει.

"Ματέο.." τον αγκαλιάζει απο πίσω..είναι στην τσίτα..νιώθει το κορμί του νευρικό..

"Θέλεις μήπως να φύγουμε?" του λέει η Παρασκευή..κάτι του χάλασε την διάθεση είναι ολοφάνερο..μήπως φταίει εκείνη? επέμενε πολύ να πάρουνε θρίλερ..ο Ματέο ήθελε να δει με μαφιόζους αλλά της έκανε το χατήρι και πήρανε θρίλερ. Αν και τσακώθηκαν γιατί ο Ματέο της είπε οτι πάντα κάνουν αυτό που θέλει εκείνη. Δεν είναι αλήθεια..καμιά φορά συμφωνεί και αυτή..

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now