Ο κόσμος της Παρασκευούλας

6.4K 515 263
                                    

λάτρεψα το βιντεοκλιπ



Έξι μέρες μετά


Σκατά.

Έχω έξι μέρες που μένω σε  ξενοδοχείο και δεν έχω βγει έξω απο το δωμάτιο. Ήθελα να πάω απο το τμήμα να δηλώσω παρουσία αλλά απλά δεν το έχω κάνει ακόμη. Με έχουν πάρει απο το σώμα πολλά τηλέφωνα αλλά δεν το σηκώνω. Κάθομαι στο δωμάτιο και το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Ματέο. Μόνο εκείνον. 

Δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.

 Ξεκίνησα να περπατάω αργά το βράδυ και έφτασα ως εδώ.Κοιτάω την πολυκατοικία. Στο διαμέρισμα είναι κλειστά τα φώτα. Σε λίγο ξημερώνει και θα ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά. Πόσο εύκολα με έβγαλε απο την ζωή του. Περίμενα να με ψάξει, να κάνει κάτι αλλά δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο ούτε ένα μήνυμα. Είμαι σίγουρη πως ..

Είμαι σίγουρη οτι είναι θυμωμένος μαζί μου. Σίγουρα αυτή την στιγμή μπορεί να έχει στο κρεβάτι μας την Μαρία ή κάποια άλλη που θα την πήγε σπίτι για ένα βράδυ. Ίσως αυτή την στιγμή να την έχει αγκαλιά κι εκείνη να μυρίζει το σώμα του , να νιώθει το κορμί του. Μπορεί να της έκανε έρωτα και να την κοιτούσε στα μάτια.Να την φιλούσε με τον τρόπο που φιλά εμένα.  Είναι τόσο απαράδεκτος αν το έκανε αυτό.  Μου είπε οτι μου ανήκει. Οτι είναι δικός μου.

Θα μπορούσα να ανέβω μια στιγμή στο σπίτι. Έχω τα κλειδιά. Αν τον βρω με άλλη το ορκίζομαι θα τον σκοτώσω με τα χέρια μου. Θα του κόψω την ανάσα . Δεν θα του επιτρέψω να ανασάνει. Σίγουρα είναι με άλλη. Εγώ έφυγα κι εκείνος θα θέλει να με εκδικηθεί. Ίσως να μην θέλει πια εκδίκηση ίσως να πέρασε τόσο ωραία που κατάλαβε οτι εγώ δεν αξίζω. Δεν είμαι σπουδαία στο σεξ ..και ..αυτός ..αυτός θα με ξέχασε καθώς την πηδούσε. 

Δαγκώνω τα χείλη μου δυνατά . Μισοκρύβω το πρόσωπο μου μέσα στο φούτερ μου. Παίρνω βαθιές ανάσες ίσα για να ηρεμήσω την καρδιά μου. Είμαι σίγουρη πως πηδάει άλλη. 

Χωρίς να το σκεφτώ πολύ μπαίνω στην πολυκατοικία. Δεν παίρνω το ασανσέρ. Θα το ακούσει και μπορεί να σκεφτεί οτι είμαι εγώ. Δεν θα του δώσω την ευκαιρία να προετοιμαστεί. Θέλω να τον πιάσω μαζί της. Θα του κάνω κακό. Ειλικρινά θα τον σκοτώσω . Θα μπορούσα να τον σκοτώσω με μαχαίρι. Είμαι δυνατή. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι προδότης και ψεύτης.

Όσο πιο απαλά μπορώ γυρνάω το κλειδί . Η πόρτα ανοίγει κάνοντας το χαρακτηριστικό θόρυβο . Μπαίνω μέσα . Το σπίτι βρωμάει τσιγάρο και αλκοόλ. Τα παντζούρια είναι κλειστά. Αφουγκράζομαι τους θορύβους του σπιτιού. Περπατάω σιγά προς το δωμάτιο. Αν τον δω με άλλη...σφίγγω τα δόντια μου. Το ξέρω πως θα του κάνω κακό. Όσο κακό και αν του κάνω ποτέ δεν θα φτάσει αυτό που μου έκανε εκείνος. 

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now