Tρεις μήνες μετά

5.9K 539 116
                                    


Ο Μάνος κρατά με δύναμη τα γάντια προπόνησης.

"Μην λυγίζεις το χέρι σου τόσο πολύ" 

Ο Ματέο επιχειρεί ξανά το χτύπημα με δύναμη και γρήγορα χτυπά το γάντι ακόμη μια φορά. Τα περισσότερα φώτα του γυμναστηρίου έχουν κλείσει , αλλά εκείνοι όπως συχνά συνηθίζουν έχουν μείνει μόνοι να προπονούνται.

"Και είσαι σίγουρος πως τραβιέται ακόμη με τον Ρόμαν?" ο Ματέο στο άκουσμα του ονόματος χτυπά ακόμη πιο δυνατά, ο Μάνος ίσα που χάνει την ισορροπία του. 

"Ναι. Ακόμη."

"Μην λυγίζεις το χέρι σου είπα. "

Ο Ματέο χτυπά ακόμη μια φορά δυνατά. Αν δεν έχει χρόνο ο Μάνος για προπόνηση , καταλήγει να τα πίνει. Προτιμά το μπαρ της γειτονιάς. Στο σπίτι οι ώρες δεν περνάν γρήγορα. Ποτέ δεν περνάει ο χρόνος γρήγορα όταν περιμένεις να ανοίξει μια πόρτα.

"Ίσως να είναι ερωτευμένη μαζί σου και να προσπαθεί να σε εκδικηθεί με τον μαλάκα..απλά δώσε χρόνο, ίσως πρέπει και εσύ να την ταρακουνήσεις κάπως, κάθεσαι στο σπίτι και την περιμένεις στο σπίτι τρεις μήνες τώρα και το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να είστε συγκάτοικοι στην παράνοια."

"Είναι ερωτευμένη μαζί του. Μου το είπε τόσες φορές που το εμπέδωσα" χτυπά ακόμη πιο δυνατά. Χτυπά τόσο δυνατά που νιώθει οτι θα σπάσει το χέρι του. Ο Μάνος ανοίγει τα πόδια του για να ισορροπήσει καλύτερα. 

"Και δηλαδή.." ο Μάνος δεν ξέρει τι να ρωτήσει. Η κατάσταση είναι περίεργη μαζί τους. Αφού εκείνη δεν γουστάρει γιατί μένει μαζί του ακόμη?

"Εκείνη γιατί μένει μαζί σου τότε? θα μπορούσε να μετακομίσει ..κι επίσης στον άλλον μαλάκα τι λέει που μένει με τον άντρα της?"

"Δεν ξέρω ρε Μάνο. Δεν ξέρω τίποτα.." χτυπά δυνατά ξανά και ξανά. Κοντεύει να τρελαθεί τρεις μήνες τώρα. 

"Έρωτα κάνετε?" τον κοιτά στα μάτια διστακτικά. Ο Ματέο δεν γουστάρει προσωπικές τόσο ερωτήσεις. Γι αυτό τον συμπάθησε τόσο. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά. 

Ο Ματέο κουνά αρνητικά το κεφάλι του. Αλλά αυτή την φορά δεν χτυπάει. Πέφτει κάτω στο δάπεδο του ρίγκ και ο Μάνος στηρίζεται στα σκοινιά. 

"Το προσπάθησες?"

"Πλάκα μου κάνεις ρε Μάνο? Δεν γουστάρει που με βλέπει μπροστά της."

"Ναι αλλά δεν φεύγει και απο το σπίτι"

"Όχι δεν φεύγει αλλά δεν χωρίζει κιόλας"

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now