Όμορφη ζωή

5.5K 527 167
                                    


"Mε κρατάς σε απόσταση, θυμώνεις μαζί μου, με ωθείς στα άκρα , την ώρα που σε παρακαλάω απο την πρώτη στιγμή μωρό μου να σου μιλήσω , απο την επόμενη μέρα απο εκείνο το βράδυ έκανα τα πάντα για να σε πλησιάσω και με έδιωξες όλες τις φορές. Κι εγώ είμαι εδώ και επιμένω, επιμένω συνέχεια για εμάς , πιστεύω σε εμάς."

Με κοιτά με αυστηρό ύφος . Ξέρω τι θέλει να με ρωτήσει. Ξέρω πως όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να καταλήξει σε μια ερώτηση.

"Είσαι ερωτευμένη με εκείνον τον μαλάκα? " Σκύβει το κεφάλι και ψάχνει νευρικά στις τσέπες του. Βγάζει ένα πακέτο και τραβά ένα τσιγάρο απο μέσα. Το ανάβει και φεύγει απο κοντά μου. Δεν περιμένει την απάντηση μου. Πηγαίνει στην άκρη του γκρεμού. Είμαι σίγουρη πως φοβάται την απάντηση μου. Μέσα μου ..ίσως και να ήθελα κάποτε να χρησιμοποιήσω τον Ρόμαν για να τον πονέσω, όπως με πόνεσε κι αυτός. Ήθελα να του δείξω πως δεν είναι για μένα το τίποτα, πως είμαι σκληρή και δεν με νοιάζει. Αλλά με νοιάζει και όλο αυτό είναι μπερδεμένο. Εκείνο το βράδυ..

Ξεφυσάω. Δεν βοηθά να συνεχίζω τα ψέμματα. Δεν βοηθάει να μην λέω την αλήθεια.

Πηγαίνω κοντά του. Σηκώνω το χέρι να τον αγγίξω αλλά το κατεβάζω γρήγορα. Με κοιτά και γυρνά το βλέμμα του απογοητευμένα. Θέλω να του πω πως μόνο αυτός είχε πάντα μια θέση στην καρδιά μου . Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να είμαστε μαζί. 

"Είμαι σίγουρος οτι τον θέλεις ακόμα..δεν ξέρω καν αν τον έχεις χωρίσει..μαλακία αν το σκεφτείς μωρό μου. Θέλω να πω..στην τελική.." με κοιτά λοξά. Είναι θυμωμένος. Θυμωμένος που δεν λέω κάτι. Που δεν διαψεύδω τις φοβίες του, που δεν λέω αυτό που θέλει.

Πετάει το τσιγάρο στο γκρεμό. Γυρνά και με κοιτά ανέκφραστα.

"Αν και πουτάνα εγώ επέμενα να μένω στο ίδιο σπίτι και να σε αγαπάω"

Τον κοιτάζω ανέκφραστη κι εγώ. Πάντα το ίδιο κάνει. Απλά δεν μπορεί να είναι τρυφερός μαζί μου. Πάντα τα χαλάει όλα και θέλει να με πληγώσει. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να του πω τόσο την αλήθεια. Στην τελική γιατί φοβάμαι τόσο να είμαι ειλικρινής?

"Όταν έφυγες στην Γερμανία έδωσα εξετάσεις για να μπω στην αστυνομία"

Με κοιτάζει έκπληκτος .

"Και με έκοψαν"

"Καλύτερα." μου λέει πάλι αυστηρά ." Δεν θα επέτρεπα στην τελική να ακολουθήσεις ένα τέτοιο επάγγελμα."

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now