Μαζί σε ένα σώμα

7.9K 554 158
                                    

Προειδοποίηση: Το κεφάλαιο περιέχει περιγραφή σεξουαλικής πράξης. 




Μπαίνω μέσα της απότομα και ακούω να  βγάζει μια φωνούλα έκπληξης. Βλέπω το χέρι της να σφίγγει το μαξιλάρι της και να κλείνει τα μάτια της ακόμη περισσότερο. Το σώμα της μαζεύεται αλλά δεν φεύγει απο κοντά μου. 

"Συγνώμη" της ψιθυρίζω και βγαίνω απο μέσα της.

"Συγνώμη μωρό μου που δεν κρατήθηκα, απλά σε θέλω πολύ" της ψιθυρίζω στο αφτί και παίρνω το χέρι της μέσα στο δικό μου. Την κρατάω απο πίσω αγκαλιά . Τρίβω το μάγουλό μου στο δικό της και νιώθω την ανάσα της να βγαίνει ακανόνιστα. Δεν ανοίγει τα μάτια όμως , ούτε μου μιλά. Την κοιτάω στο ημίφως, τα χείλη της μισάνοιχτα και ο λαιμός της λευκός με προκαλεί να τον νιώσω. Γέρνω και της το φιλώ. Ο ανδρισμός μου τρίβεται στους γλουτούς της και χαμηλώνω το χέρι μου. Την τρίβω απαλά και την βρίσκω υγρή.

"Σ'αγαπάω και όλα μπορούμε να τα φτιάξουμε." της σφίγγω δυνατά το χέρι μέσα στο δικό μου. Η μυρωδιά της και η αίσθηση του κορμιού της με έχει τρελάνει. Δεν γίνεται να μην το προσπαθήσω. Αφού δεν τραβιέται..

Μπαίνω πιο αργά αυτή την φορά , είναι απίστευτο να την νιώθω γύρω μου, είναι απίστευτο πως τα σώματα μας είναι ένα.

"Είμαστε ένα μωρό μου, το νιώθεις κι εσύ?έτσι θα έπρεπε να είμαστε όλη μέρα"

ψιθυρίζω στο αφτί της και συνεχίζω να παλινδρομώ μέσα της με αργές κινήσεις, νιώθω να χάνομαι και να με βρίσκω , νιώθω να πονά όλο το κορμί μου για εκείνη, σκύβω και της φιλώ τα μαλλιά, προσπαθώ να είμαι τρυφερός μέσα της αν και θέλω όσο τίποτα να την γυρίσω και να την πηδήξω άγρια ως το πρωί, αλλά δεν θα το κάνω. Είναι η πρώτη μας φορά μετά απο εκείνο το βράδυ ..και.. είναι αλήθεια με αφήνει , με αφήνει τώρα να ζήσω για λίγο μέσα της. Όλα θα φτιάξουν , το νιώθω. Θα κάνω τα πάντα για εκείνη.

"Σου αρέσει?" της λέω και σέρνω τώρα το χέρι μου ως το στήθος της ίσα για να νιώσω την καρδιά της. Χτυπά σαν τρελή σαν τη δική μου. 

"Γύρνα να νιώσεις και την δική μου καρδιά, γύρισε να σε πάρω αγκαλιά να σου κάνω έρωτα, γύρνα και πιάσε το στήθος μου να νιώσεις πως είναι η καρδιά ενός άντρα που αγαπά πολύ.. πόσο γρήγορα χτυπά όταν κάνει έρωτα στην γυναίκα που αγαπά"

Δεν μου μιλά. Σφίγγω τα μάτια και συνεχίζω με μεγαλύτερη ένταση. Γαμώτο δεν κρατιέμαι, είναι δική μου, αυτή η στιγμή είναι δική μου και δική της. Νιώθω να αποτρελαίνομαι, σαν να είναι όνειρο οτι με αφήνει να ζήσω μέσα της.

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙDove le storie prendono vita. Scoprilo ora