Η κρυφή ζωή της

6.8K 592 113
                                    

"Είπα γιατί κλαις γαμώτο?" 

Η Παρασκευή με κοιτά σαστισμένα καθώς σκουπίζει τα μάτια της. Χθες ήταν πολύ ξεχωριστά , χθες νόμιζα οτι κάναμε μια καινούργια αρχή, με άφησε να της κάνω έρωτα , με άφησε να την έχω αγκαλιά όλο το βράδυ και σήμερα την βλέπω να κλαίγεται στην φίλη της. Σίγουρα θα της λέει πόσο μαλάκας είμαι..σίγουρα θα κάθεται  και θα λέει μαλακίες για μένα. Πάντως με την θέληση της την πήδηξα δεν γουστάρω να νομίζει οτι πάλι της έπαιξα μαλακία. Μεγάλο κορίτσι είναι στην τελική. Το ήθελε και το ήθελα. 

"Ματέο ηρέμησε και χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου" βλέπω την Τζο να μπαίνει ανάμεσα σε μένα και την Παρασκευή. Το ύφος της είναι αγριεμένο και νιώθω να τρελαίνομαι. Δεν γουστάρω διαιτητές στα προσωπικά μου.

"Δεν θα μου πεις πως να μιλάω στην γυναίκα μου" πάει να μου πει κάτι αλλά η Παρασκευή μας κόβει.

"Σας παρακαλώ μην μαλώσετε , δεν έγινε κάτι, Ματέο σε παρακαλώ" με κοιτά στα μάτια και την βλέπω πως είναι ταραγμένη. "Μια φορά ήρθε η φίλη μου σπίτι σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό"

"Τι κάνω? " της φωνάζω και νιώθω πως θα τα σπάσω όλα. Γιατί οτι και να κάνω θέλει πάντα να με βγάζει τον μαλάκα της υποθέσεως? Εγώ μέχρι και άδεια πήρα σήμερα απο την δουλειά για να τις πάω βόλτα . 

"Φωνάζεις " μου λέει και βλέπω να σφίγγει τα χείλη της. Δεν προλαβαίνω να απαντήσω και χτυπάει το κινητό μου.

Το σηκώνω και ακούω την φωνή του υπεύθυνου βάρδιας. Σίγουρα δεν με παίρνει για καλό.

"Σ'ακούω" του λέω εκνευρισμένα. Μια μέρα πήρα άδεια και θα μου την βγάλουν όλοι ξινή.

"Ματέο καλημέρα, να σε ενημερώσω πως έχει βγάλει alarm ο παστεριωτής και δεν μπορεί να το φτιάξει κανείς. Η παραγωγή έχει σταματήσει και οι νταλίκες είναι έξω απο το εργοστάσιο και περιμένουν να φορτώσουν"

Ξεφυσάω. Απο την στιγμή που έγινα υπεύθυνος μηχανικός του εργοστασίου , οτι και να γίνει εγώ βγάζω το φίδι απο την τρύπα. 

"Καλά έρχομαι απο εκεί" το κλείνω και κοιτάω την Παρασκευή. 

"Θα πάω στη δουλειά και.."

Δεν θέλω να πω κάτι μπροστά στην Τζο.

"Και τα λέμε πιο μετά..θα σε πάρω τηλέφωνο να δω που είστε. Θα έρθω να σας βρω"

Με κοιτάει και δαγκώνει το χείλος της. Την κοιτάω κι εγώ σαν βλάκας. Είναι όμορφη. Ήθελα να έχουμε ένα όμορφο πρωινό..ήθελα να τις βγάλω έξω για ψώνια και καφέ και αλλά τέτοια που κάνουν οι γυναίκες και χαίρονται. 

H ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙWhere stories live. Discover now