1. Fejezet.

1.1K 45 0
                                    

Napjainkban.

Egy ütött kopott, teljesen leélt Miami hotelben szálltam meg, egy kis időre. Egyszerűen undorodom az ilyesfajta helyektől, mert látom az előzményeket! Látom hogy kiket öltek meg, mikor, és hogyan. Nem csak a Kormány, hanem a látomásaim is megkeseritik az életemet!

-Bűzlik ez a hely.- Dobtam az ágyra, a hátizsákomat, és bementem a mosdóba, ami szintén maga volt az undor. Egy ezeréves zuhanykabin, amiben ki tudja hányan szexeltek. Hát ha beállok zuhanyozni, elég hamar meg fogom tudni. Néha átok ez a képesség! De a jövőbelátás, ami olyan ritkán fordul elő mint a fehérholló, az felettébb jól jön, pláne menekülés szempontjából! 

Oda caplattam a kabinhoz, megengedtem a vizet, mert hisz az ilyen helyeken, mindig idő kell ahhoz, hogy felmelegedjen a víz. Vissza sétáltam a szobába, és elő kotortam a táskámból, egy viszonylag szolid party ruhát, és egy szem fekete, nyitott orrú tűsarkúmat. A vörös combközépig érő göncömet, bevittem a mosdóba, a fegyveremmel, és a comb szíjjal egyetemben. 
Jogos lenne a kérdés, hogy miért megyek bulizni, amikor egy örökös menekülés közepén vagyok. Valahonnan pénzt kell szerezni! 

Le pakoltam a cuccaimat, azonban visszaléptem, a tisztálkodási szereimért. -Vegyek fel parókát?- Kotorásztam táskámban. -Á most nem! Jó lesz az eredeti derékig érő, fekete hajam.- Visszatértem a fürdőszobába, és felpakoltam a samponomat, a tusfürdőmet, a kabin melletti kis polcra. A parfümömet, a sminkes szütyőmet pedig a mosdókagylóhoz raktam. Levettem magamról, a már mosásra váró gönceimet, végül beálltam a zuhany alá, és már kezdődtek is a látomások. 

*Látomás*

Egy szőke hajú, nagymellű csajt csinált hátulról, egy feltehetően pénzes, öreg foszer. 

*Kép váltás*

Két férfi fedezte fel egymás testét, hatalmas orgazmusok közepette. 

*Kép válás*

Egy fiatal férfi kuporgott a sarokban, végül eret vágott, és elvérzett. 

*Látomás vége*

A hiper szuper gyors zuhanyzásom után, kiléptem a kabinból, és még azzal sem törődtem, hogy halálra fagyok. Egyszerűen képtelen vagyok több halálesetet végignézni. A szexel bajom nincs, de az amikor valaki hitét vesztve eldobja az életét, az kikészít. Ha én nem lettem még öngyilkos, akkor őket mi vitte rá, hogy azok legyenek? Pedig aztán nekem tényleg szar az életem. Úgy élek, akár egy ki taszított. 

-Fel nem fogom!- Felraktam a hajamat turbánba, és megtörölköztem. Magamra öltöttem, a vadász ruhámat, felcsatoltam a combom belsejéhez a fegyvert. Megszáritottam a hajamat, kivasaltam, és kisminkeltem magamat. 
A koszos kopott tükörben, leellenőriztem, az outfit-emet. Hosszú fekete kivasalt hajam, nagyon kívánatossá teszi, a vörös ruhát rajtam. A tűsarkúban pedig, hosszabbnak tűnnek a lábaim. Fújtam magamra egy kis parfümöt, és máris megelégedtem az eredménnyel! 
Félreértés ne essék, nem vagyok kurva! Nem fekszem le senkivel, csak éppen csábitok! Elérem hogy egy jól megkent foszer leigya magát, én pedig kirabolom! Gyorsan megvan, és még csak nem is fárasztó! 
Magamhoz vettem egy kis pénzt, amit beraktam a melltartómba, ezt követően az eldobhatós telefonomra vetettem pillantásomat, amit a comb szíjjamban tartok. -Szuper elmúlt éjfél! A vadászat indulhat!-

A veszélyes városon végig caplatva, rengeteg furcsa ember mellett mentem el. Este az emberek kilencven százaléka, megbolondul! Majdnem minden második gerinces, be van drogozva. Hát ha nekik ez élet, akkor hajrá!
A kiválasztott Club előtt, még elszívtam egy cigit, végül betértem. -Na csapjunk bele!- Beljebb haladtam, a vörös félhomályba burkólt, erotikától túlnyüzsgő embernek mondott, farkuk után futkosó hiénák közé. Leültem a bárpulthoz, és egy szőke pultos fiú már elém is termett. 

-Szia mit adhatok?- Kiabálta túl, a zenét. 

-Esetleg magadat?- Kérdeztem, normális hangszínen. 

-Tessék?- Kérdezett vissza. 

-Egy kokuszos koktélt!- Kiabáltam.

-Már is adom!- Kevergette előttem az italomat. Na most mi van? Nem lehet néha nekem is szórakozni? Egyszer kétszer belefér egy kis kaland. Ettől még nem leszek kurva! 
Amint készen lett az italom, ki is akartam fizetni, egyszer csak megszólalt egy mély, idősebb férfi hang. 

-A vendégem vagy!- Kiabálta a fülembe, az orromat pedig megcsapta, a tömény pia szag, ami belőle áradt. Tekintetemet az aranyórája vonzotta magára.

Na megjöttünk! Lassan felé fordultam. -Köszi. Édes vagy!- Simítottam végíg, vörös nyakkendőjét. 

꧁Fuss Ha Élni Akarsz!꧂ +18  [1.][2.][3.][4.Évad][BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now