3. Fejezet.

927 42 0
                                    

-Fél óra pihenő! Gyors pisi, cigi, kávé!- Üvöltötte el magát a sofőr, én pedig fel is ébredtem álmomból. Pedig milyen jól aludtam! 
Félálomban néztem ki az ablakon, amikor a jobb oldalamba beleállt egy könyök, én pedig felszisszentem.

-Az istenit!- Néztem magam mellé, és az alvó seggfejjel találtam szembe magam. Vissza könyököltem, ő pedig rögtön fel is ébred. 

-Mi a fasz bajod van?- Morgott felém, félig lecsúszva az üléséről. 

-Te vagy a bajom! Oldalba könyökölsz, cseszel felkelni, pedig pihenő van, nekem meg pisilni kell, rágyújtanék.- Szakított félbe. 

-Jól van! Kiengedlek, csak ne nyavalyogj már!- Morogta és felállt, végül leszállt. 

-Ideje volt!- Felálltam én is, és lemásztam a buszról. Fellélegeztem, és az ég felé néztem. Ezt követően körbenéztem a helyen, ahol megálltunk pihenni. 
Egy elég régi benzinkúton álltunk le, de legalább végre érzem a lábaimat. Körülötte nagyon nem volt sok minden, csak egy kis ősrégi hotel. -Mit megadnék most egy jó puha ágyért!- Mondtam alighallhatóan. 

-Jaj a kis hercegnő!- Intézte hozzám gúnyos megnevezésemet, a falnak dőlt dohányzó seggfej. -Elszöktél otthonról, mert nem volt finom a kakaó?- Röhögött gúnyosan. 

-Pontosan, úgy van!- Vágtam rá. -Honnan tudtad?- Kérdeztem. -Anyádék kihagytak belőle egy adalékot a gyárban. A kakaót! Na takarodj!- Kikerültem, és beálltam a WC sorába, majd karba tettem kezeimet. 

-Mi ez a rohadt nagy sor?- Morgott, a mögöttem álló, göndör szőke hajú csaj. -Minden idő elmegy a várakozással!- Sziszegte. Már kezdett idegesíteni.

-Attól nem fog gyorsabban haladni a sor, mert te nyavajogsz.- Mondtam, hátra sem nézve. 

-Te hozzám beszélsz?- Megfogta a vállamat. 

*Látomás*

-Apa kérlek ne!- Sírva könyörgött a lány, de az apja továbbra is csak ütötte vágta. 

*Látomás vége.*

Hát akkor neki sem lehetett könnyű. Valószínűleg ő is menekülhet, de ez nem jogosítja fel arra, hogy felidegesitsen! -Igen hozzád!- Néztem hátra, ő pedig levette kezét vállamról, és tekintetét a kikandikáló fegyveremre szegezte. -Jól megnézted?- Flegmán néztem rá. -Ha nem akarsz bajt, nem fogsz pampogni!- Kacsintottam, és visszafordultam. 

-Miért van nálad?- Halkan kérdezte. 

-Most jön a vallatás?- Fújtattam. 

-Nem. Bocs.- Felelte, és örömömre elhallgatott. Végre rám került a sor, és rögtön magamévá tudtam a helyet. Kiengedtem a fáradt gőzt, kezet mostam, és egy kicsit rendbe raktam magam. Ezt követően elhagytam a helyiséget. 

-Mehetsz.- Nyögtem oda neki, és ott hagytam. Bementem a benzinkútra, vettem egy eszpresszó kávét. Visszamentem az épület oldalába, leguggoltam, és rágyújtottam. Meredtem a távolba, közben iszogattam az energia löketet, bár jelenleg teljesen hatástalan! Amint vissza ülök a buszra, tuti újra elalszom. Kellemes csendes kis magányomat, a szőke göndör lány szakította félbe azzal, hogy mellém guggolt. -Mit akarsz?- Rá se néztem. 

-Hát csak érdekelne, hogy miért van..- Félbe szakítottam 

-Fegyverem?- Néztem rá, ő pedig megszeppenve fürkészte arcom reakcióját, de nem szólt egy szót sem. Kávémra szegeztem tekintetem. 

-Üldöznek?- Kiváncsiskodott tovább. 

-Mondd mi a fenének faggatsz?- Idegesebben néztem rá, majd eldobtam a cigimet és ott hagytam. 

꧁Fuss Ha Élni Akarsz!꧂ +18  [1.][2.][3.][4.Évad][BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now