8. Fejezet

904 35 2
                                    

-Na ez kezd egyre izgalmasabb lenni!- Szólt be Liam. 

-Alex?- Könnyeim újra megeredtek, de ismét le töröltem őket. 

-Tíz évvel ezelőtt, amikor a Kormány emberei rátok talált, apádat nem ölték meg, csak súlyosan megsebesítették! Apád képessége által akartak téged megtalálni, mert az ő jövőbe látása, fejlettebb volt mint az anyukádé. Éveken keresztül kínozták az apádat, hogy kiszedjék belőle, a hollétedet. Az én anyám, mondhatni a Kormánynak dolgozott, de mint ottani ápoló nő, aki gondoskodott apádról. Anyu beleszeretett a te apádba, és 3 év kínzás után, sikerűlt kimenekitenie őt. Elhozta hozzánk, én akkor még 18 éves. Nem akartam elhinni, hogy anyám képes volt újra beleszeretni, az én apám halála után, bárkibe is. Azonban egymásra találtak apukáddal. Összeházasodtak, és ezután az én életem is, a menekvésről szólt! A Kormány ahogy téged, úgy apádat is kereste, ezáltal muszáj volt folyamatosan elköltöznünk.- Mesélte. 

-És apa? Miért nem keresett meg engem?- Erőteljesebben folytak könnyeim, de igyekeztem megakadályozni. 

-Apád és anyám, egy..- Elakadt szava, majd Liam-re nézett. -Ő nem hallhatja!- 

-De most miért?- Akadt ki Liam. -Szerinted mit tudnék én ártani?- Nevetett fel zavartan. Majd mire észbe kaptam, Alex kikapta a fegyvert, a combomra szíjazott tartóból, végül Liam fejéhez szegezte. 

-Tudom már, hogy ki vagy te. Emlékszem!- Sziszegte gyűlölködő tekintettel Alex, Liam pedig csak vigyorgott. 

-Lőj csak le öcsi!- Vigyorgott tovább.

-Öcsi?- Akadtam ki, én már semmit nem értek. 

-Ő apám előző házasságából született, de hamar elvált az ő anyjától, mert tönkrement a kapcsolatuk. Apa beleszeretett az én anyámba, majd pár évére rá, megölték az apának, mert Liam féltékenységből ki fecsegett pár titkot, amit az anyja automatikusan magára vállalt, hogy ne a fiát öljék meg. A Kormány pedig tudta, hogy a mi apánktól tudta meg, így Liam mindkét szülőjét megölték, őt pedig magához vette a Kormány, hogy ki képezzék arra, hogy nyomára juttassa őket az olyan emberekre, mint te!- 

-Milyen titkot Alex?- Meredtem szemeibe. -Apátok egy kormány ügynök volt ezek szerint.-

-Igen.- Felelték egyszerre. 

-Apa ki akart szállni, a természetfeletti képességekkel rendelkező, emberekkel való kisérlet projektből, mert nem volt semmi ideje, Liam-re és az anyjára. Ebből kifolyólag próbált helytállni apaként úgy, hogy otthagyta a munkáját. Ez nem tetszett a kormánynak, azonban aláírattak vele egy szerződést, hogy ha kiderül bármi információ a projekttel kapcsolatban, akkor megölik apámat. Na és mivel meséltem, hogy Liam elárult pár dolgot, azért hogy apánkat megöljék, hogy ne élhessen velünk, így az anyját is megölték, mert ő feláldozta magát a fiáért. Hála Liam-nek, a Kormány arra kényszerítette anyámat, hogy dolgozzon náluk, mert hisz egy volt ügynök felesége volt, és a megfigyelés érdekében, nem hagyhatták szabadlábon. Anyu választhatott, két opció közül! Vagy ellenszegül, és megölik őt velem együtt, vagy pedig elvállalja a munkát. Hát anya elvállalta, így lett ápoló az ottani kórházba. Na és persze ezt követően az évek alatt beleszeretett a te apádba, és azóta is szökésben vagyunk.- Magyarázta. -Bár az a bizonyos hely ahol most tartozkodnak, megbizhatónak tűnik! Ott élünk már pár éve, de nem nagyon tudom, hogy jelenleg mi lehet otthon, mert 2 éve kereslek.-

-Ez hihetetlen. 2 éve?- Elszörnyűlködtem. -Szóval ti fél testvérek vagytok. Azonban az én testvérem is vagy.- Meredtem Alex-re. 

-Igen, de nem vérszerinti!- Tette hozzá. 

꧁Fuss Ha Élni Akarsz!꧂ +18  [1.][2.][3.][4.Évad][BEFEJEZETT] जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें