6. Fejezet.

831 39 0
                                    

-Bocsi!- Dadogta, és már csukta is volna be az ajtót, de Alex belökte. Liam-el rá estünk az ágyra, Alex pedig becsukta maga után az ajtót.
Kikerekedett szemekkel néztünk egymásra a szőkeséggel.

-A Fekete ruhások!- Suttogta Alex.

-Hogy mi?- Összerezzentem. -Liam kérlek.- Toltam el gyengén magamtól. Más esetben pont hogy magamra rántanám, de most ez nem az a eset! Leszállt rólam, én pedig rögtön vissza vettem a ruháimat, el pakoltam a cuccaimat. Elővettem a fegyveremet, a combomra csatoltam a szíjat, amin a lőszerek voltak rögzítve, végül pedig élesitettem a fegyvert, a fiúk meg csak döbbenten néztek rám. -Most mi van?-

-Ja semmi..- Mondták egyszerre.

-Na jó, ez fura volt.- Grimaszoltam egyet, és felvettem a táskámat. -Állj félre Alex!- Utasítottam, ekkor lövések dördültek el. -Ava!- Szólaltam fel halkan, és ki akartam menni, de Alex nem engedte.

-Jessica ne menj! Csak ezzel akarnak kicsalogatni!- Suttogta, és fülelni kezdett.

-Vagy kinyirták a recepciós.- Vágta rá Liam, hidegvérrel.

-Te!- Elindult Alex Liam felé. -Egészen addig nem jöttek ezek ide, amíg te nem mentél be telefonálni a wc-be.- Nekinyomta a falnak Liam-et.

-Fejezzétek be!- Szóltam rájuk halkan. -Életben akartok maradni? Akkor kussoljatok!- Sziszegtem.

-Ne!- Felsikitott Ava, én pedig elindultam az ajtó felé, de Alex ismét megragadta a karomat. -Nem ér annyit!- Mondta. Miért nincs látomásom Alex-el kapcsolatban? Na mindegy is! Meg kell mentenem Ava-t.

-Engedj el!- Rángattam a karomat. -Megfogják ölni!-

-Akkor megölik.- Nézett komolyan íriszeimbe.

-Nem engedem!- Erősebbet rántottam a karomon, majd odaléptem az ajtóhoz. Kinyitottam lassan azt, és óvatosan jobbra balra nézelődtem. Amint tiszta volt a levegő, elindultam balra, a lépcső felé.

-Jessica.- Suttogta Alex, én pedig halálra rémültem, mert azt hittem, hogy bent maradtak a szobaba.

-Alexander! Most húzzatok vissza a szobába!- Néztem rá, de ő nem fogadott szót. Nem tétovázhattam sokáig, szóval így folytattam az utamat, a lépcsőhöz. A fal takarásában leguggoltam, végül óvatosan ki kukucskáltam. -Ahh.- El pillantottam a látottaktól. -A szállás ingyen lesz!- Suttogtam.

-A francba.- Szidkozódott halkan Alex.

-Sejtettem hogy kinyirták!- Jegyezte meg Liam, én pedig lassan elindultam lefelé a lépcsőn. Nem láttam senkit, csak az idős férfi tetemét. Kinéztem az ajtón, és akkor láttam meg, hogy az elalélt lányt, a kocsiba akarják tuszkolni. Elő álltam, és lelőttem az egyik fickót, de másik majdnem eltalált. Vissza húzódtam, az ajtó takarásába.

-Húzódjatok fedezékbe!- Utasítottam a srácokat, én pedig ismét kiléptem, és lelőttem a másik pasit is. Elindultam kifelé. -Nem hiszem el, hogy csak ketten voltak.- Motyogtam, és a ház fala mentén, osontam. Kinéztem a végén, hogy lássam van-e még kocsi, de nem láttam. Oda siettem Ava-hoz, és leellenőriztem a nyakán, a pulzusát. -Jól van.- Megkönnyebbültem. -Még lesz alkalmad nyávogni!- Jegyeztem meg, az eszméletlen lánynak. -Fiúk!- Nem túl hangosan, de szóltam nekik. Alex kidugta a fejét, én pedig intettem nekik. Oda futottak hozzám. -Tegyétek be a kocsiba Ava-t, én mindjárt jövök.- Vissza szaladtam az emeletre, összepakoltam mindenki cuccát, majd le siettem. Bementem a recepció mögötti kis szobába, és kiszedtem a kamera felvétel kazettát, végül beraktam a táskámba. Megálltam a kassza előtt, és azon vacilláltam, hogy elvigyem-e a pénzt. -Ennél nagyobb szarba úgyse nagyon keveredhetek!- Kiszedtem az összes pénzt a kasszából, és elraktam. Oda szaladtam a kocsihoz.

-Na?- Kérdezte Alex, az autónál guggolva.

-A benzinkúttal mi a helyzet?- Néztem az épület felé.

-Halottak. De nyugi!- Felmutatta a kazettát.

-Szuper!- Néztem körbe. -Liam?-

-Azt mondta, elmegy brunyálni.- Felállt, és körbe tekingetett.

-És te elengedted?- Kiakadtam. -Jó! Keresd meg, a slusszkulcsot!- Utasítottam.

-Hülye vagy?- Nézett rám. -Egyedül ne menj utána!- Jött velem, és kerestük Liam-ot. Majd az egyik fánál állva találtuk meg, ahogy éppen térerőt keresett a telefonján.

-Dobd el Liam!- Utasítottam, és ráfogtam a fegyvert.

-Mert? Mit fogsz csinálni?- Kaján vigyorral sétált felém. -Engem is megölsz?-

-Akár!- Határozottan néztem szemeibe, ő pedig eldobta a telefont. -Alex hozz valamit, amivel meg tudjuk költözni!- Szótfogadott, és már ment is.

-Azt hiszed, hogy örökké menekülhetsz?- Vigyorgott. -Hogy soha nem kapnak el?- Felnevetett. -Miután ki kisérletezték magukat rajtad, téged is meg fognak ölni, akárcsak a szüleidet!- Felnevetett.

-Hallgass!- Szóltam rá.

-Ugyan minek? Ha nem te, akkor majd a kormány öl meg engem.- Röhögött, mint egy pszichopata.

-Nem fognak, ha túl jársz az eszükön.- Nyeltem egyet. -Látod? Még itt vagyok! Nem kaptak el!- Mondtam, Alex pedig megkötözte őt, és berakta Ava mellé az autóba. Visszaraktam a fegyveremet a tartóba, és kínok kínjával, de elkezdtem lehúzni az egyik hullát az útról.

-Jessica! Gyere ide, és figyeld őket. Én elrendezem a tetemeket.- Utasított Alex, én pedig kivételesen szót fogadtam. Az autó mellett állva vártam Alex-et, és amint visszajött, beültünk. Az anyósülésen ülve kutakodtam, valami csavarhúzó után. -Mit keresel?-

-Kell valami, amivel ki tudom szedni a nyomkövetőt a kocsiból.- Kutattam tovább, Alex pedig elő kapta az egyik zsebéből a bicskáját. Kiszedte kézzel a rádiót, majd benyúlt a helyére a késsel, és ki pöccintett a chipet. -Ezt honnan tudtad?- Kikerekedett szemekkel néztem rá, ő pedig rám kacsintott. Megragadta a tarkómat, és megcsókolt. Teljesen lehidaltam, majd magamhoz vettem a fegyveremet, és az állához tartottam, ő pedig felnevetett. -Még egy ilyen, és szétloccsantom a fejedet!- Ő továbbra is nevetett, és vissza rakta a rádiót.

-Ne csináld már Jessi. Totál olyanok vagyunk, mint Bonnie és Clyde.- Beindította a kocsit.

-Csak álmodban!- Sziszegtem. Hihetetlen ez a pasi! Kinéztem az ablakon, de nem tudtam levakarni az idegesítő vigyoromat az arcomról.
Na és milyen érdekes, most is egymás mellett utazunk!

꧁Fuss Ha Élni Akarsz!꧂ +18  [1.][2.][3.][4.Évad][BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now