3/8. Fejezet. [3.Évad Vége]

467 26 17
                                    

Szívemből üvöltöttem nevét, újra meg újra! -Nem ölheted meg magad!- Hiába kiabáltam, tudtam hogy úgysem hall. Dudáltam megállás nélkül, végül megálltunk az autója mögött, legalább öt méterre. Kiugrottam a kocsiból, és csak futottam felé. Álla alá emelte a fegyvert!

-Damian!- Ordítottam. -Ne tedd meg!- Magam elé emeltem kezem, majd erőssen koncentráltam a pisztolyra, és suhintottam felé, de sikertelenül. -Szeretlek Damian! Teljes szívemből!- Ki kiabáltam az érzéseimet. Nem halhat meg! Nem érne semmit sem az életem nélküle! Igen! már biztos vagyok benne, hogy meghalnék érte! -Damian!- Ismét suhintottam, a fegyver pedig elsült! Kikerekedett üveges tekintettel néztem, de még mindig rohantam. Szerencsére félrement a golyó, ő pedig körbe nézett. Meglátott, és elejtette a fegyvert!

-Jessica!- Kiabálta nevemet, és ő is futni kezdett felém.

-Damian!- Sírva üvöltöttem a nevét, már csak pár méter volt közöttünk. Ekkor a semmiből, egy éles fájdalmat éreztem a hátamba nyilalni, és abban a pillanatban beleestem karjaiba.

-Jessica!- Üvöltötte a nevemet, végül elfektetett a földön. Hamar rájöttem, hogy valaki hátba lőtt. Felnézett a távolba. -Alexander!- Gyűlölettel teli hangot adott nevének.

-Damian Szeretlek!- Nyögtem könnyes szemekkel, közben szorongattam kezét, ami az arcomon pihent. Alig kaptam már levegőt, úgy éreztem, hogy már az egész hátam, és mellkasom fájt.

-Én is szeretlek Jessica!- Elsírta magát, és megcsókolt. Végezetül elsötétült minden előttem.

Sosem felejtelek el Damian Roy! Te vagy az a férfi, akit örökké szeretni fogok! Örökkön örökké!

*Damian szemszöge.*

Akkor jössz rá igazán, hogy mennyit is jelentett neked a másik, hogy mennyire is szeretted, miután úgy látod, hogy elveszítheted, vagy elvesztetted őt! Úgy érzed hogy akkora benned a fájdalom, az űr, hogy képes lennél vele akár sorsot is cserélni! Megtennél, megadnál érte bármit, csak hogy újra mosolyogni láthasd! Életedet adnád azért, hogy újra átölelhesd, és még egyszer utoljára azt mondhasd neki. Szeretlek! Ez az igazi, feltétel nélküli szerelem!

*Damian szemszöge vége.*






Sziasztok lányok/fiúk! 😍
Tudom hogy rövid lett ez a rész, de ezzel zárom le a 3. Évadot! Ha eddig tetszett a sztori, akkor nagyon szépen megkérlek benneteket, hogy Vote-oljatok! Mert ha látom hogy érdekel benneteket, akkor nagyon szívesen folytatom! 😍

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

Szavazzunk!😍 Ki kér 4. Évadot?

Kommentben várom a szavazatokat!
Egy szivecske:❤️a kérek!
Egy törött szivecske:💔a nem kérek!

Kérek: ❎ ❤️

Nem kérek: ❎ 💔

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

A szavazást, holnap délben zárom le! ❌
Kíváncsi leszek, hogy mennyire nyerte el a sztori a tetszéseteket! ☺️👌 Ha nem érkezik elég szavazat, vagy ha több lesz a nem szavazat,
akkor a sztori kap egy Epilógust! A döntés, a ti kezdetekben van! 😱😘

Puszi. Beki😍

꧁Fuss Ha Élni Akarsz!꧂ +18  [1.][2.][3.][4.Évad][BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now