4. Évad Bevezető.

470 22 2
                                    

A halál fekete fátyla, mi eltakarja az emberiség mosolyát! A bajhoz mindig elég egy ember, aki egy perc alatt tönkre tehet több életet! 
A keserűség, a bánathozó, a majdnem gyász! 
Ehhez pedig elég volt egy beteg elme, akihez társult a féltékenység, a kisajátítási vágy, a beteges szerelem, ami megöli a lelket! Alexander Diaz nem tanulta meg élete során, hogy hogyan is kell szeretni! Tudta és tisztában volt beteges vágyaival, és annak is tudatában volt, hogy amit tett, az nem volt normális! De képtelen volt irányítani érzelmeit! Lelke mélyén nem akarta egy percig sem bántani Jessica-t. De erősebb volt nála, az elméjében tomboló sötétség, a gyűlölet, a harag, afelé, hogy őt is el lehet hagyni! 

A történet elején, Alexander Diaz a hatalomvágy miatt felkutatta Jessica Benson-t, hogy merítsen magának az erejéből! Abban bízva, hogy talán így több figyelmet fog kapni. Azonban beteg elméje új célt adott neki, és az a cél nem más volt, mint Jessica. Még saját magának sem látta be az elején, hogy beleszeretett a lányba, túlzottan betegesen is! 
Azonban nem bírta elviselni a látványt, hogy Jessica mást választott! Céltalanná vált élete, végül eluralkodott a sötérség Alexander-en! 
Ez volt minden baj forrása! Ezért vetemedett arra, hogy elrabolja a lányt. Nem tudta elviselni a gondolatot, hogy esetleg valaki mással majd boldogabb lehetne szíve választottja! 

Azon a keserves napon, elhamarkodott döntéséből kifolyólag, lelőtte a lányt. Sokkot kapott a szemei elé tárult látványtól, hogy esetleg újra együtt lehet a kétszerelmes. Mikor szeme láttára esett össze a lány, akkor jött rá, hogy mit is tett! Azonban már késő volt! 
Ott állt és csak nézte haldokolni őt. Szemei elé tárult az igazi szeretet. Részese lehetett Damian kín keserves szenvedésének, miközben végig nézhette az ordibáló férfi, gyengéd érintéseit, a már félholt lányon. 
Erőtlenül elejtette fegyverét, majd beszállt autójába végül kihívta a mentőket. Egy utolsó pillantást vetett a mozdulatlan fekvő lányra, és kedvesére. Ezt követően elment! Hogy hova, azt talán még az isten sem tudja! De hogy egyszer visszatér, abban mindenki biztos lehet! 

A már eszméletlen lányt, a legközelebbi vásoban lévő kórházba szállították, azon belül is Puerto Lobos-ba. Helikoptert küldtek érte, azonban rengeteg vért vesztett, és egyszer újra is kellett éleszteni! Csak a csoda segíthetett rajta, ami szerencsére meg is mutatta létezését. Vajon miféle külső erőnek köszönhetően élte túl az utat? Talán az élni akarási vágya játszahott szerepet? Vagy talán igaz lehet a mondás, hogy a szerelem gyógyít? 
Jessica Benson kalandos élete, mely egy cseppet sem veszélytelen, rengeteg rejtélyt tartogat még számunkra! 
Újra felfog épülni, maradandó károsodások nélkül? Eléri a céljait, és ismét felveheti a harcot, az Amerikai Kormánnyal, hogy megakadályozza a kísérleteket? Vagy közbe szól a sors? Ezt előre, már csak az isten tudja! 

꧁Fuss Ha Élni Akarsz!꧂ +18  [1.][2.][3.][4.Évad][BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now