Yanlış

22.8K 987 370
                                    

"Ben sana bir batacağım!"

Gözlerimi kocaman açarak yüzüne şaşkınca baktım. Tenimin biraz sonra yandığını anlamıştım, söylediği bazı şeyler beni utandırıyordu.

"İğrençsin!"

"Teşekkür ederim."

Alayla söyledikleri beni daha çok delirtmişti. Birinin bu kadar insaniyet yoksunu olması görülmüş şey değildi.

"Teşekkür edecek kadar insan olduğunu bilmiyordum."

"Insanlığımı sorgulayacak kadar umrumda olduğunu sanmıyorum."

Başını çevirip tehditvari bir şekilde bana baktı, yüzümü dışarıya çevirdim.

"Aç kapıyı."

"Ne saçmalıyorsun?"

"Anlama kıtlığın mı var, aç şu kapıyı!?"

Benim az önce baktığım karanlığa çevirdi mavilerini.

"Kendini cesur mu sanıyorsun?"

"Yoo sanmıyorum, ben cesurum. Aç şunu ineceğim!"

Kapıyı açtığı zaman hızla çıktım arabadan, tabii kapıyı öyle bir hızla çarptım ki sesi beni bile korkutmuştu. Telefonumun fenerini açarak doğruca arkamızda kalan yola dönüp yürümeye başladım, bu adamın neler çevirdiğini öğrenmem gerekiyordu. Çünkü gün geçtikçe daha iğrenç bir yaratık oluyordu. Tabii şu anda olanların sadece göstermelik olduğunu biliyordum, kim bilir başıma neler getirecekti? Asfalt yolu bulduğum ilk anda topuklularımı çıkarıp, telefonumla çevreme ışık vererek neresi olduğunu anlamaya çalıştım. Ki bulmuştum biraz sonra, burası onun hayatıma girdiği ilk andı: Uçurum. Burayı karanlık olduğu için tanıyamamıştım. Telefonumun önüme ışık vermesini sağladıktan sonra  rehbere girip avukatın ismine bastım.  Telefonu açtığı zaman hala ona kızgın olduğum için söyleyeceklerimi söyleyip telefonu yüzüne kapattım.

"Avukat bana araba gönder, ayrıca yarın buluşmamız lazım. Saklayacak şeylerin yoksa öğrenmem gereken yüzlerce şey var."

Yüzlerce şeyin temel noktası yaratıktı, suyu ısınıyordu. Ne yapıp ne edip onu alt etmenin yolunu bulmalıydım. Üstümde her daim izlenme cihazı olduğu için beni hemen bulacaklarını biliyordum. Telefonumun şarjı %94 olduğu için şarkı listesinden Zayn'ın en sevdiğim şarkılarından birini açtım.

Zayn~ Pillowtalk

Şarkıya eşlik ederek yürümeye başladım, sevdiğim sanatçılar azdı ama kulağıma güzel gelen her şarkıyı da dinlerdim. Zayn ve J Balvin birbirlerinden farklı olsalar da ikisi de en sevdiğim sanatçılardı. Zaten çoğu zaman tek kaldığım da şarkı dinlerdim, müziksiz bir dünya yaşanılmazdı bana göre. Birde sesim berbattır, bu zamana kadar şarkı söylediğimi duyan tek kişi Afraydı, o da bana yasaklamıştı zaten. Gece saatleriydi ve bu üstümde ki elbise yüzünden yürümekte zorlanıyordum. Fakat onunla kalmaktan bin kat daha iyiydi. Yaptıklarını, söylediklerini hatırladıkca kan beynime sıçrıyordu. İçimde ona dair geçmeyecek bir nefret vardı.

Ardımda yolumu aydınlatan büyük ışık hüzmeleriyle bana doğru bir arabanın geldiğini anlamıştım.  Kenara çekilerek geçip gitmesini bekledim ama yanımda yavaşça durduğunda gözlerimi eski püskü arabaya çevirdim. İçinde otuzlarında bir tane adam vardı, iğrenç bakışları midemi bulandıracak cinstendi.

"Gecenin bir saatinde buradasın, sonra da niye tecavüz ettiler oluyor."

Ağzını yaya yaya konuşması daha çok sinirlendirmişti beni. Gözlerimi çevrede gezdirip yolun kenarında ki  bir taşı elime alarak ona döndüm tekrar.

CANINI YAKARIM (+18)Where stories live. Discover now