1

14.1K 145 12
                                    

"Er du klar?" Min veninde, Ophelia og jeg skulle til København. Vi skulle over over til hendes kæreste, Lauge. ''Ja, jeg kommer nu'' Svarede jeg og gik ud i bilen til hende. ''MOR!'' Råbte Ophelia. Hun kom løbende ud til os og satte sig ind i bilen. ''Hvad er der?'' Spurgte hun forpustet. ''Vi skal altså nå et tog!'' Svarede Ophelia. ''Jeg har sagt at jeg godt kan køre jer der hen. Det tager ikke så lang tid.'' Hendes mor smilede. ''Nej mor, vi tager toget. Vi skal også mødes med nogle der.'' Ophelia tog hendes mobil frem.

''Vi ses. Kan i have det godt'' Ophelias mor sagde farvel til os. Vi gik hen og købte vores billetter. ''Jeg glæder mig sådan til at se ham!'' Hun fik et kæmpe smil på læben. ''Årh, i er så søde sammen.'' Svarede jeg med et lille smil. ''Vi skal bare finde en til dig. Lauge har nogle vildt søde venner, måske en for dig?'' Hun smilte smørret. ''O, nej. Mit sidste forhold var rigeligt for mig!'' Jeg sukkede og satte mig ned på en af de mange bænke der er på banegården. ''I know, men ville det ikke være fedt at komme over ham? Finde en ny. Mærke kærligheden?'' Hun satte sig ned ved siden af mig. ''Jo.. det ville det vel.'' Jeg kiggede ned på mine efterhånden brune nike sko. De blev købt kridhvide, men det er de ikke helt nu..

''Toget er her!'' Opelia farede op og tog hendes tasker. Jeg tog også mine og fulgte efter hende ind i toget. Vi fandt en firmandsplads og satte os på hver sin side. ''Kun en halv time!'' Hvinede hun da vi havde sat os ned. ''Gud, du er virkelig vild med ham!'' Fniste jeg. ''JA! Han er bare så dejlig!'' Hun faldt i staver.

''Men O, hvor lang tid er det vi bliver der?'' Spurgte jeg efter at have fundet min elskede mobil. ''4 uger'' svarede hun. ''Okay''

()

''LAUGE!'' Ophelia løb ind i hans arme, hvor efter han løftede hende op. De kyssede også. ''Hey mini'' Lauge daskede til min skulder. ''Hey store.'' svarede jeg og skubbede også lidt til ham. Lidt bag ham, stod der tre drenge. Jeg har set to af dem i tv'et før, men ham den sidste har jeg ikke set før.

''Minin, det her er Anthon, Thor og Teodor'' præsenterede han de tre drenge. ''Hej'' smilte jeg ig vinkede akavet med min hånd. Ham med det lidt lange hår, blinkede til mig. ''Hey Anth, er det ikk nu vil skal synge?'' Spurgte ham med det ldit lange hår. Thor mener jeg han hedder. ''Det gør du simpelthen ikk, Leif! Det er så pinligt!'' Svarede ham den lyshårede tilbage. Anthon mener jeg.

''Skal vi ikke tage hjem til mig?'' Spurgte Lauge. Vi nikkede os allesammen enige. Lauge og Ophelia flettede fingre og gik egentlig bare foran os andre. Det var lidt akavet at gå med de drenge. Kendte dem jo ikke.

''Nå, hvad hedder du så?'' Spurgte Thor. ''Emma. Jeg hedder Emma.'' Svarede jeg med et lille smil. ''Emma..'' Thor og Anthon kiggede på hinanden og nikkede.

Something on my mind you lying crazy

Yeaah

Your pussy gonna change

Youre not a shame girl, not a shame

Things We DoWhere stories live. Discover now