27

4.4K 89 13
                                    

Min gamle ven, Emil, stod foran os. "Jo, det er det." Svarede jeg og rejste mig op for at give ham et kram. "Det lang tid siden!" Sagde jeg da vi havde krammet. "Ja, hvordan går du ellers og har det?" Spurgte han. "Fantastisk. Thor er jo kommet her over." Jeg smilte til Thor. Han tog min hånd. "Nå, men jeg skal også afsted igen. Hyggeligt lige at mødes igen." Emil smilte. "Ja." Sagde jeg. Han gik igen, og jeg satte mig ned ved siden af Thor. "Hvem var det?" Spurgte Thor. "Emil. Min bedste ven. Jeg har bare ikke set ham i flere år." Svarede jeg ham. "Okay.."

Vi rejste os op og begyndte at gå hjem da klokken var ved at være ni.

Thor flettede sine fingre ind i mine. På vej hjem blev vi stoppet to tre gange af fans.

"De er så søde jeres fans." Sagde jeg. "Ja, nogen af dem. Der kan godt være nogen der er lidt for meget.. Men vi elsker dem sku alligevel!" Thor fniste. Vi var kommet hjem. Vi gik ind. Min mor var ikke kommet hjem endnu. "Jeg er virkelig træt... Skal vi ikke gå i seng?" Spurgte Thor da vi var kommet op på værelset igen. "Jo, det kan vi godt. Jeg er også helt vidt træt!" Svarede jeg. Vi gik ud på badeværelset for at børste tænder. Jeg blev først færdig og gik ind på værelser igen. En af Thors trøjer lå på min seng. Jeg tog den på og lagde mig under dynen. Thor kom lidt efter ind til mig. "Hvorfor gemmer du dig sådan?" Spurgte han. "Øhm.." Jeg grinte lidt. Han lagde sig under dynen ved siden af mig. "Godnat" han kyssede mig blidt på munden. "Godnat" svarede jeg og puttede mig ind til ham. Han lagde sin arm om.

()

Da jeg vågnede næste dag, var Thor allerede vågen. "Godmorgen gabte jeg." "Godmorgen" fniste han. "Hvor lang tid har du været vågen?" Spurgte jeg og kiggede op på ham. "Ikke så lang tid." Svarede han og kørte sine fingre gennem sit hår. "Okay." Jeg smilte til ham. "Hvad var det nu vi skulle i dag?" Spurgte han. "Ud til min søster og hendes kæreste" jeg aede stille hans kind. "Nå ja. Det bliver hyggeligt" han smilte. "Ja. Bare Mads ikke begynder med noget.." Jeg sukkede. "Hvad nu?" "Dengang jeg var sammen med Victor, skulle han hele tiden vise sig frem. Og fortælle alt muligt om mig, sol slet ikke behøvet at blive sagt.." Forklarede jeg ham. "Jeg vil nu gerne høre ting om dig" han kyssede mig. "Årh" vi kyssede lidt. Men stoppede igen da vi hørte skridt ude fra gangen. Døren åbnede og min mor stod der. "Godmorgen." Hun smilte til os. Vi sagde begge godmorgen. "Vi tager ud til dem klokken 12. Altså om en time." "Okay!" Jeg rejste mig hurtigt op. "Hvad er for en trøje?" Thor løftede sine øjenbryn. "Det er din!" Svarede jeg. Min mor grinte og lukkede døren. "Så var det derfor jeg ikke kunne finde den igår!" Thor rejste sig også op. Han havde kun boxershorts på. "Måske vi skulle tage noget tøj på. "Ja"

Vi tog begge noget tøj på, og gik nedenunder. "Er i klar?" Spurgte min mor. "Ja" svarede Thor og jeg i munden på hinanden. Vi grinte og gik ud for at tage vores sko og jakker på. Vi gik ud i bilen og mor startede den.

"Mor, ved Maria godt at Thor er med?" Spurgte jeg. "Jeg fortalte hende at du tager din kæreste med!" Svarede hun. "Okay!" På vej der hen sagde Thor og jeg ikke så meget. Vi flettede kun fingre.

Things We DoNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ