64

3.7K 102 53
                                    

"Hej" han smilte stort til mig. "Hej" svarede jeg, dog med et lille forsigtigt smil. "Vil du med?" Spurgte han. "Øh, ja" jeg fulgtes med ham ned til stranden, hvor festen ville blive holdt. Der var allerede kommet en hel masse. Vi fik noget at drikke og snakkede nu bare lidt frem og tilbage.

Hver gang jeg kiggede på Kasper, tænkte jeg på Thor. Tænkte på hvor forkert det her er!

"Hey, hvad tænker du på smukke?" Kasper kom hen til mig. Man kunne sagtens høre at han havde fået lidt for meget at drikke. "Når, det det ikke noget.." Svarede jeg. "Jeg tror bare snart jeg går tilbage. Jeg har det ikke så godt" løj jeg. "Vi kan tage hen til mit værelse?" Han lagde sin arm om. "Det kunne vi" da jeg havde hørt mig selv sige det blev jeg meget overrasket. "Kom" han tog min hånd. Jeg sukkede tungt og fulgte langsomt efter ham. Vi kom til hans værelse. Han tog hurtigt sin trøje af. "Her er virkelig varmt!" Klagede han og kom helt hen til mig. "Nej, jeg synes det er lige til pas." Svarede jeg selvom, det faktisk var en lille smule varmt. "Nå.. Jeg kan få dig til at få det varmt?" Han bed sig i læben. "Nej.." Jeg kiggede ned. "Emma, sshhh" han lagde sin pegefinger over mine læber. Han begyndte at kysse mig ned ad halsen. "Kasper.." Jeg placerede mine hænder på hans bryst og skubbede ham blidt væk. Men han blev ved. "Stop.." Hviskede jeg og prøvede igen at skubbe ham væk. Han blev ved med at kysse min hals. Han stoppede med at kysse min hals og gik nu igang med mine læber. Han prøvede at få sin tunge ind i min mund, men jeg holdte den lukket. Jeg flyttede mit hoved. "Kasper, stop!" Sagde jeg lidt hårdt. "Hvad er det der galt med dig?" Spurgte han. "Jeg har, en kæreste.." Svarede jeg og kiggede ned. "Og hvad så? Han er her ikke!" Kasper begyndte at kysse mig igen. "Men.." Sagde jeg. "Shh" han smed mig ned i sengen og begyndte at kysse mig mere.

Thors synsvinkel:

Emma lagde på og jeg smilte. At snakke med hende igen. At se hende igen, har jeg savnet. "Hvad smiler du sådan over?" Spurgte min far. "Jeg har bare lige snakket med Emma" svarede jeg og smilte lidt mere. "Nååå. Jeg vil altså godt snart møde hende den berømte Emma." Sagde han og satte sig ned ved siden af mig. "Det skal du også." Svarede jeg. Karl og Krista kom over til os. "Hun er rigtig sød" sagde Krista. "Og lækker" sagde Karl og grinte bagefter. "Ja, det er hun" svarede jeg dem og blinkede.

Senere på aftnen:

Min mobil bippede. Jeg havde fået en besked, fra Victor? (Emmas eks) hvad fanden vil han?! Jeg åbnede beskeden. Det var et billede af en pige og en dreng der kyssede. Pigen kunne tydeligt genkendes. Det var Emma. Jeg rejste mig op og gik ind på mit værelse. Jeg satte mig ned i min seng og stirrede på billedet. "Hvorfor!?" Hviskede jeg surt til mig selv.

Jeg prøvede at ringe hende op, men hun tog den ikke. Jeg smed min mobil fra mig og lagde mig ned.

"Tolle, vil du ikke med ud og spille fodbold?" Karl var kommet ind til mig. "Nej, jeg træt!" Svarede jeg og tog min dyne over mig. "Allerede? Klokken er kun otte!" Han blev stående i døråbningen. "Ja, Karl! Jeg vil godt sove!!" Jeg satte mig op og gav ham et blik, som betød at han skulle gå. Han lukkede døren efter sig. Jeg lagde mig ned igen og lod nogle få tåre presse sig ud..

Things We DoWhere stories live. Discover now