11

5.7K 88 6
                                    

"Hvad?" Jeg kiggede op på ham, da han jo er højere end mig. "Det min søster sagde.." Han stoppede. "Det okay Thor." Jeg smilte til ham. "Ja.." Han smilte også til mig.

Thor tog sin mobil frem. Han havde fået en snap, men jeg så ikke fra hvem. "Smil lige!" Sagde han og tog mobilen ind foran mit ansigt. Jeg holdte min hånd over det. "Eeej, det bare til Anthon!" Sagde han og tog endnu et billede. "Hvad skriver han?" Spurgte jeg og kiggede på hans mobil. "Han spurgte bare om vi kom i aften." Svarede han. "Nå, okay." Jeg lagde mig tilbage i sengen.

"Skal vi ikke lave et eller andet?" Spurgte jeg for at bryde tavsheden. "Hmm.. Vi kunne æde is og se netflix? Jeg kender de bedste gyserfilm!" Svarede han og rejste sig okay. "Okay.. Men jeg er ikke så god til gyserfilm" sagde jeg og satte mig op. "Jeg passer på dig" smilte han og gik. Jeg smilte for mig selv.

Thor kom ind med en masse is. "Er det her nok?" Spurgte han med et lille grin. "Ja!" Svarede jeg også med et lille grin.

Thor fandt sin MacBook frem og gik ind på netflix. Han fandt en film der så ret klam ud.

Vi satte os ordenligt, og begyndte at se filmen. Allerede starten var ret klam. Der kom sådan en dame i en hvid kjole og slog en ihjel på en rigtig ulækker måde.

Jeg holdte mig for øjenene. "Er den allerede klam?" Spurgte Thor. "Ja.. Damer i hvide kjole.. Ad!" Svarede jeg. "Nurh" han smilte lidt. Jeg rystede bare på hovedet.

Vi var nu kommet halvvejs ind i filmen. Den er virkelig ulækker! Jeg bliver konstant bange.

"AD!" Råbte jeg og holdte mig for øjnene. Jeg mærkede Thors blik på mig. Han sagde ikke noget, men lagde sin arm om mig. Jeg smilte, og placerede mit hoved på hans skulder.

Jeg kunne se ud af øjenkrogen, at han smilte.

Døren til hans værelse gik op. Thors mor stod i døråbningen. "Hvad!?" Thor satte filmen på pause. "Jeg ville bare lige spørge om din veninde spiste med?" Hun smilte til os begge to. "Hun hedder altså Emma! Og ja, det gør hun." Svarede Thor. "Okay." Hun blinkede til Thor og gik ud igen.

Thor startede filmen igen. Vores fingre fandt hinanden og de flettede sig hurtigt ind i hinanden.

Mens vi sad sådan, bippede hans mobil. Han fjernede sin hånd fra min og tog den op til øret.

"Hey" "Ja, det gør vi" "Lækkertz" "Selvfølgelig" "Nejnej, om lidt" han grinte "Vi ses, hejhej" han lagde på og smed sin mobil hen på bordet ved siden af hans seng.

"Hva så?" Spurgte jeg, da han stadig fniste lidt. ''Det var bare Anth. Han spurgte bare om vi havde.. You know'' svarede han. Stadig fnisende. ''Nåå, haha'' jeg fniste også lidt.

Thor smilte til mig. ''Je..'' Han stoppede sig selv. Han kiggede ned og så op igen. Hans hånd fjernede noget hår der sad ned i panden på mig. Jeg bed mig i læben.

''Du ved godt, at det irritere mig, det der!'' Han kiggede smilende på mig. ''Gør det?'' Spurgte jeg og bed mig igen i læben. Hans arm som var omkring mig trak mig længere ind til ham. Vores pander rørte hinanden. ''Du virkelig smuk'' hans ord lød så rigtige. ''Du fantastisk'' røg det ud af mig. Han kiggede ned på mine læber. Så mine øjne. Så mine læber igen. Jeg nikkede svagt. Hans hoved bevægede sig tættere på mit. Jeg lukkede langsomt mine øjne, og mærkede derefter hans bløde læber på mine.

Things We DoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang