55

3.5K 91 30
                                    

"Hvad sker der?" Spurgte jeg og kiggede underligt på Thor. "Øh" han han prøvede st finde på noget han kunne sige. "Jeg skal lige ud.. Det tager ikke så lang tid" han rejste sig op. Jeg kiggede bag mig og så, Josephine. "Thor, det gør du simpelthen ikke!" Jeg lagde mine arme over kors. "Jamen, jeg skal snakke med hende.." Han stoppede op. "Ja, og jeg tager tilbage til sommerhuset!" Jeg rejste mig også op. "Hvad? Kan vi ikke følges?" "Du skal jo snakke" sagde jeg og gik ud af døren. Jeg gav Josepine et dræberblik. Hun smilte falskt til mig.

"Em!? Emma! Vent nu lige!" Thors stemme lød bag mig, men jeg gad ikke engang vende mig om og kigge på ham. "Emma!" Han råbte igen. "Lad hende nu bare være." De var Josephine der snakkede. Jeg kastede næsten op.

Jeg var nået til busstoppestedet. Jeg satte mig ned på en af bænkene. Der var stadig ti minutter til den næste bus kom. Thor var ikke kommet her hen. Han snakkede eller stod sikkert og snavede med Josephine lige nu!

Jeg skubbede tanken væk og tog min mobil frem. Teodor havde haft ringet til mig. Jeg ringede tilbage ham.

"Hey Emma!" "Hej.." "Hvad sker der?" "Ikke det store.. Thor er sammen med Josephine!" "Josephine!? Hvad snakker du om? Er dig og Thor ikke i sommerhus?" "Jo, vi ville ud og spise. Mens vi sad der, kom Josephine og Thor skulle selvfølgelig ud og snakke med hende.. Jeg gik" "Seriøst.. Men grunden til jeg havde ringet til dig, var egentlig bare om Thor havde fået Anthons besked?" "Det med festen?" "Ja? Er det okay vi kommer?" "Ja, selvfølgelig. Bare i selv har drikkelse med." "Super. Men er du sikker på at Thor er okay med det?" Det kan han blive nød til at være.. Jeg magter bare ikke mere med Josephine. Vil bare godt være fuld. Glemme alt og være sammen med jer, ikke Thor" "Okay.. Vi kommer snart så" "Ses Teo"

Jeg lagde på. Hvad fuck havde jeg lige sagt ja til? Thor bliver ikke så glad når han finder ud af det, tror jeg..

Mens jeg sad og ventede på bussen, kunne jeg se en komme gående imod mig, som lignede Thor. Selvfølgelig ikke alene. Han kom helt hen til mig, med Josephine lige i hælende.

"Emma.." Thor satte sig ned ved siden af mig. "Hvad laver, det her?" Spurgte jeg og lagde ekstra tryk på det. "Josephine, skal hjem nu." Han kiggede op på hun. "Ja, det skal jeg.." Hun så trist ud. "Tak" mumlede jeg. "Og vi skal hjem til sommerhuset." Han lagde sin hånd på mit lår. "Ja.. Men vi er måske ikke alene." Jeg kiggede ned på hans hånd. "Ikke alene? Hvad mener du?" Han kiggede på mig. "Altså Anthon havde jo skrevet til dig om de måtte komme for at holde en lille fest, bare et par stykker. Teo ringede til mig og spurgte om det var okay, jeg sagde ja!" Jeg kiggede også på ham. Han så ikke så glad ud. "Jeg troede at den jer ferie, bare skulle være os?" Hans kindben blev tydeligere. "Det troede jeg også." Svarede jeg og kiggede på Josephine med et dræberblik. "Så vi holder fest!" Thor fjernede sin hånd. "Fest?" Josephine kiggede smilende på Thor. "Ja, du skal også med" Thor gav hende et smil. Bussen kom og vi gik alle tre ind. Jeg satte mig helt bagerst. Thor og Josephine satte sig sammen.

Jeg prøvede at lade vær med at kigge på dem. Det gjorde virkelig ondt at se dem sådan sammen.

Things We DoWhere stories live. Discover now