62

3.6K 75 7
                                    

"Farvel" sukkede Thor. "Vi ses" sukkede jeg også og lagde mine arme om ham. Vi stod i lufthavnen. Thor skulle til Belgien idag og jeg skal til Italien imorgen. "Jeg kommer virkelig til at savne dig!" Hviskede han mens vi krammede. "Jeg kommer virkelig også til st savne dig!" Jeg kyssede blidt hans kind. "Når du kommer hjem, er jeg her for at hente dig." Hviskede jeg. "Det vil jeg glæde mig til!" Han løftede sit hoved fra min skulder. "Vi kan godt FaceTime sammen?" Spurgte han og gav mig et lille forsigtigt smil. "Det skal vi" svarede jeg.

"Thor! Kommer du?" Spurgte Karl. "Jeg skal bare lige.." Svarede han og kiggede ned på mig igen. Hans fingre holdte min hage op. Han gav mig et langt og dejligt kys. Da han fjernede sine læber igen, kyssede jeg ham hurtigt en sidste gang. "Vi ses" sukkede han. "Jeg elsker dig" svarede jeg. "Jeg elsker dig" sagde han også. Han begyndte at gå. Han blev mindre og mindre. Til sidst var han bare en sort prik inde i flyet. Jeg gik hen til vinduet. Jeg kunne lige skimme ham. Han vinkede. Jeg fældede en tåre. To uger uden ham.. Jeg vinkede selvfølgelig tilbage til ham. Flyet begyndte at køre og var nu oppe i luften. Jeg tog min mobil frem og ringede til min mor. Hun sagde at hun ville hente mig, når Thor var rejst..

Jeg gik ud på parkeringspladsen og ventede på min mor. Efter lidt tid kom hun kørende imod mig. "Hej" smilte hun. "Hej.." Sukkede jeg. "Årh, to uger går hurtigt. Nu tager vi til Italien imorgen, så går den ene uge med det. Så er der kun en uge tilbage." Sagde min mor og tændte for radioen. Scarlet Pleasure lød gennem højtalerne. Det var sangen Mirage. Jeg kom til at tænke tilbage på den aften hvor vi var til Alfreds fest, hvor Scarlet spillede og jeg fik lov til at møde dem, sammen med Thor.. Og det var under Mirage han stod og sang stille ind i mit øre.

"Så" sagde min mor og stoppede bilen. Jeg steg ud af bilen og gik hurtigt ind i huset. Jeg begyndte at pakke til imorgen. Jeg tænkte hele tiden på Thor. Hvad nu hvis han fandt en ny pige i Belgien? Eller hvis han ikke gider mig mere når han kommer. Tankerne fløj igennem mit hoved. Jeg satte mig ned på sengen. Jeg tog fat i det billede jeg har stående af Thor og jeg på mit lille natbord. Jeg kiggede på det.

Døren til mit værelse gik op. "Emma, din far og jeg går i seng nu, da vi skal tidligt op imorgen." Min mor stod med et lille smil. "Jaja" svarede jeg og blev ved med at kigge på billedet. Min mor kom hen og satte sig ned ved siden af mig. "Er der noget galt?" Spurgte hun. "Jeg har ikke fortalt dig alt om det der skete i sommerhuset.." Sukkede jeg. Hun kiggede på mig. "Vi var ved at slå op.. Og jeg har det hele tiden i tankerne. Hvad nu hvis han møder en ny pige i Belgien?" Jeg kiggede op på hende. "Det tror jeg ikke han gør." Smilte hun. "Nej" jeg rejste mig op. "Jeg tager et bad" sagde jeg og smed billedet på sengen. Jeg gik ud på badeværelset, tog mit tøj af og gik ind under bruseren. Jeg tændte for det varmenvand og lod det glide ned over min nøgne krop.

Things We DoWhere stories live. Discover now