6

6.3K 109 1
                                    

Jeg vågnede ved lyden af en masse syngende fugle udenfor. Jeg åbnede mine øjne halvt, og så at Thor lå ved siden ad mig. Alt det fra igår kom tilbage. At jeg blev sur på ham, fordi han snakkede med en anden. Da vi flettede fingre på vej hjem fra købmanden. Da han kyssede min kind igår. Da han lagde sin arm om mig, inden jeg faldt i søvn.

"Godmorgen" hans hæse morgenstemme fyldte mine øre som sød musik. "Godmorgen" smilte eg tilbage og kiggede op i hans øjne. Han smilte også. "Har du sovet godt?" Spurgte han og fjernede den tot hår der hang foran mit højre øje. "Ja, fantastisk. Hvad med dig?" Spurgte jeg. "Pragtfuldt."

Døren til værelset gik op og ind kom Lauge. "Der er morgenmad!" Han blinkede til Thor inden han gik ud.

"Skal vi stå op?" Thor satte sig op i sengen. Jeg satte mig også op. Jeg fandt noget mere normalt tøj og gik ud i køkkenet hvor Lauge, Ophelia, Anthon, Teodor og Thor sad. Selvfølgelig var der kun en ledig plads ved siden af Thor. Jeg satte mig ned ved siden af ham. Anthon sad på den anden side ad mig. "Har i så sovet godt?" Anthon kiggede skiftevis på Thor og jeg. "Ja, det har vi" svarede Thor og smilte til mig.

()

Ophelia og jeg sad inde på Lauges værelse og snakkede. De andre sad inde i stuen og spillede fifa. "Hvad så med Thor?" Spurgte hun. "Det ved jeg ikke.. Vi sov jo sammen, men jeg ved ikke om det bliver til noget?.." Svarede jeg en smule sukkende. "Jojo, den måde han kigger på dig. Den er hjemme!" Sagde hun stensikkert. "Jaja!"

Døren gik op og Thor kom ind. "Hey" smilte han. "Hej" smilte jeg tilbage. "Nå, vi tager hjem nu, så ville bare lige sige farvel." Han strøg sine fingre gennem håret. "Jeg kommer lige ud" svarede jeg og gik efter ham ud i gangen.

''Farvel'' han av mig et kram. Et dejligt kram. ''Vi ses'' hviskede han og kyssede mig på kinden. Vi træk os fra krammet. Anthon hviskede et eller andet til Thor. Han nikkede og smilte. ''Kom'' han hev fat i mit håndled. ''Hvad skal vi?'' Spurgte jeg. Han tog mine hænder og bed sig i læben. Han gik lidt tættere på mig. Han kiggede ned. Jeg kiggede på ham. Hans øjne mødte mine igen. Denne gang var han ikke så langt fra mit ansigt. Jeg bed mig blidt i læben. Han lændte sig ind over mig. Da hans læber ramte mine sprang der en masse fyrværkeri nede i min navn.

''DAME DAME DAMEJAGT!'' Blev der råbt bag os. Vi stoppede vores kys og smilte til hinanden. Jeg vendte mig om og så Anthon, Lauge, Teodor og Ophelia stå og filme og smile. Jeg rødmede en smule.

''Nå, Leif. Men vi skal også hjem nu'' Anthon gik og over slog til ham. ''Ja..'' svarede han og kiggede på mig. ''Vi ses'' han gav mig et hurtigt kys og gik sammen med Anthon.

''Em!'' Råbte Ophelia og løb over til mig. Jeg smilte bare. ''OMG! Jeg sagde jo at du ville finde en kæreste når vi kom her over!'' Hvinede hun. ''Jaja, men jeg har ikke fået en kæreste!'' Svarede jeg med et lille smil. ''Ejnej, ikke endnu!'' Fniste hun. ''aha'' jeg fniste med hende. ''Skat'' Lauge smilte til Ophelia. Hun smilte og gik over til ham. Jeg smilte lidt for mig selv og kiggede efter Thor. Han var kun en lille sort prik nu.

Things We DoWhere stories live. Discover now