12

5.8K 107 14
                                    

Thors læber var stadig på mine. Jeg lagde min arm om ham. Min hånd fandt hurtigt hans hår. Jeg kunne mærke at han smilede. Vi trak os langsomt. Vi kiggede kort på hinanden.

"Mor! De kyssede!!" Var der er en der pludselig råbte. Thor sukkede og rejste sig op.

Thors synsvinkel:

"Krista! Har jeg ikke sagt at du skal lade os være!?" Spurgte jeg irriteret. "Nej.." Hun smilte smørret til mig. "Nå! Men lad os være!"

Mor kom hen til os. "Hvad sker der?" Spurgte hun. "De kyssede!" Svarede Krista og kyssede ud i luften. Mor smilte. "Krista, ved Thor godt, at du også har kysset med Oliver?" Spurgte Mor. "Stop!" Sagde hun irriteret og gik ind på sit værelse.

"Tak" smilte jeg og gav hende et kram fra siden. "Kyssede i så?" Hun kiggede på mig med et smil. "Moar!" Sagde jeg og krydsede mine arme. "Måske!" Jeg rødmede lidt. Hun skubbede blidt til mig. Jeg rystede på hovedet og gik ind til hende igen.

Jeg lagde mig hen ved siden af hende. "Jeg flipper hvis noget forstyrre os igen!" Sagde jeg og lagde min arm om hende igen. Hun nikkede. Jeg tog langsomt hendes hånd. Vi startede film igen, og så resten af den.

()

Emma's synsvinkel:

"Ej, den film var altså ALT for klam!" Sagde jeg og rystede med hovedet. "Nurh." Thor smilte bare. "Hvaad?" Spurgte jeg. "Du bare så sød!" Svarede han. "Det du også!" Sagde jeg og lagde mig op ad ham igen.

"THOR THOR! Vi skal spise!" Blev der råbt ude fra døren. "Nå, vil du med?" Han rejste sig op og tog min hånd. På vej ud til køkkenet fjollede vi en smule.

Vi satte os ned og begyndte alle at spise.

"Thor har snakket lidt om dig" smilte Ulla til mig. Jeg kunne mærke mine kinder blive lidt røde. "Har han det?" Spurgte jeg, da jeg ikke viste hva jeg ellers skulle sige. "Ja! Og han siger at han gerne vil være kærester med dig!" Karl smilede til Thor og jeg. "Mor!" Sagde han med en lidt hård tone. "Karl, stop med det der!" Sagde hun og pegede på ham med sin gaffel.

"Men det passer jo!" Kom det fra Krista. "Det kan godt være, men derfor behøver vi jo ikke at snakke on det, når Thor er her" hun gav dem begge et smil. De rystede smilende på hovedet.

Mens vi sad og spiste mærkede jeg noget på mit lår. Den første tanke der gik igennem mig var, at jeg havde spilt. Pinligt!!! Jeg kiggede ned, og så at det bare var Thors hånd. Jeg smilte for mig selv.

Hans tommeltot kørte langsomt frem og tilbage.

"Tak for mad" sagde Thor og jeg samtidig. Hun smilte til os. Vi gik over med vores tallerkner og så ind på hans værelse igen.

"Hvornår skal vi over til Alfred?" Spurgte jeg og satte mig ned ved siden af ham, i sengen. "Halv otte" svarede han. "Så er der jo stadig en time" sagde jeg. Han smilte smørret til mig. "Åh nej" mumlede jeg. "Åh jo" fniste han.

Han begyndte at kilde mig, hvilket jeg hader. "Thor! Stop!" Grinte jeg. Han stoppede selvfølgelig ikke. "Hvorfor skulle jeg stoppe?" Spurgte han og blev ved med at kilde mig. "Fordi.. Du er.." Jeg stoppede. Han kildede mig stadig. "Du får et kys, hvis du stopper!" Svarede jeg me små grin. Han løftede øjenbrynene.

Jeg placerede mine arme omkring hans nakke, og trak ham ned til mig. Han lå oven på mig. Jeg legede blidt med hans hår. Hans næse rørte min, og vores læber mødtes.

Vi lå og kyssede i et par minutter, eller sådan noget.

*døren går op*

"Lei-" Thor fjernede sine læber fra mine og kiggede op. Anthon og Lauge stod der. "Skal vi gå igen?" Grinte Anthon. "Nejnej.." Thor rødmede lidt. Hvilket jeg også gjorde. "Men skal i med til festen?" spurgte Lauge. "Ja" svarede Thor. Vi rejste os op og gik ud.

Things We DoWhere stories live. Discover now