25

4.5K 94 17
                                    

Vi tog hinanden i hånden og begyndte at gå hjem.

Jeg åbnede forsigtigt døren og råbte at jeg var kommet hjem. Min mor kom ud til os. "Hej. Jeg er Emmas mor" hun smilte til Thor. "Hej, jeg er Thor" han gik over for at sige Hej til hende. Jeg smilte. "Mor, vi går ind på værelset." Sagde jeg og tog Thors hånd. "Ja, selvfølgelig." Min mor smilte til mig.

Vi gik ind på værelset. Jeg satte mig ned i sengen. Thor kom over og satte sig ned ved siden af mig. Jeg lagde mit hoved på hans skulder. Jeg blev nød til at fortælle ham det med Victor, jeg ved bare ikke hvornår og hvordan?

"Hvad skal vi så lave?" Spurgte jeg. "Jeg er ret træt, så kan vi ikke bare se noget Netflix?" Han nussede mit lår. "Jo" svarede jeg og rejste mig op for at finde min MacBook.

Vi satte os til rette i sengen og fandt en eller anden film. Midt under filmen begyndte Thor at nusse min mave. Det gjorde lidt ondt.. Jeg prøvede at fjerne hans hånd, men da jeg gjorde det gav han mig et undrende blik. "Emma, hvad er der galt?" Spurgte han og kiggede ned på min mave. "Øh.." Svarede jeg og bed mig i læben. Han løftede forsigtigt og langsomt op i min trøje. Da han så alle de blå mærker fik han et ansigtsudtryk der ikke var godt.

"Hvem fanden har gjort det her!?" Spurgte han og satte sig op. "Vi..Victor.." Stammede jeg. "Hvad!? Hvornår!?" Thor så ked og sur ud på samme tid. "Det var i mandags, ham og nogle af hans venner kom efter mig efter skole. De begyndte at slå og sparke mig.." Jeg kiggede ned og mærkede en tåre falde ned ad min højre kind.

"Hey.." Thors langefinger og pegefinger løftede min hage. "Næste gang, vil jeg gerne have at du fortæller mig sådan noget.. Så var jeg kommet her over allerede tirsdag!" Han rykkede lidt tættere på mig og lagde sin arm om mig. "Det ville jeg også, men nu hvor du snart har eksamen vil jeg jo ikke tage dig mere ud af skolen." Svarede jeg og kiggede op på ham. "Det hele skal nok gå. Okay?" "Okay." Svarede jeg og puttede mig ind til ham.

Vi startede filmen igen og så den færdig.

Døren til mit værelse åbnede og min mor stod og kiggede på os. "Der er mad" smilte hun og blev stående. Jeg lå stadig helt inde ved Thor. "Vi kommer" svarede jeg. Hun gik igen. Jeg klappede computeren sammen og rejste mig op. "vil du med?" Jeg gav ham min hånd. Han tog imod den og fulgte med mig ud.

Vi satte os ned ved bordet og begyndte at spise.

"Jeg kan forstå på Emma at du bor i København?" Spurgte min mor og tog noget mad ind i munden bagefter. "Nej, jeg bor i Gentofte. Men det er ikke så langt fra København." Svarede han. "Gentofte? Der arbejder Emmas far." Mor kiggede på mig. "Gør han? Jeg troede da han arbejdede i Sverige?" Jeg gav hende et uforstående blik. "Ja, men firmaet er flyttet til Gentofte." Svarede hun. "Er det?" Jeg blev helt glad. Både fordi at jeg så kunne se min far noget mere, men også fordi at jeg kunne være sammen med Thor noget mere!

Things We DoDonde viven las historias. Descúbrelo ahora