54

3.8K 83 18
                                    

Thor og jeg var igang med at tage tøj på igen. "Men vi tog ind til byen?" Spurgte han mens jeg børstede tænder. "Jeg nikkede. "Fedt, jeg går lige ind på værelset." Han gik. Jeg børstede færdigt og gik ind på værelset til ham. Han lå på sengen med min mobil. "Hvad så? Sker der noget nyt?" Spurgte jeg og lagde mig ned ved siden af ham. "Der er bare nogle fans der har fundet ud af at vi er her i sommerhuset." Svarede han og kiggede på mig. "Så det vil sige, at om lidt, vil der stå en masse skrigende piger udenfor sommerhuset?" Jeg kiggede også på ham. "Nej, det går jeg ikke ud fra. Så mange bor der heller ikke her. Nå, men skal vi ikke gå ned til bussen, så vi kan komme ind til byen?" Thor havde sat sig op. "Jo" vi ik begge ud for at tage jakker og sko på. Vi gik ud ad døren og ned mod bussen. Thor tog min hånd på vej der ned. "Er der nogle waw butikker her?" Spurgte jeg. "Det ved jeg egentlig ikke. Men det er jo ikke ligesom København." Grinte han. "Aha, nej okay. Det kunne jeg tænke mig til at det ikke var."

Vi var kommet ned til busstoppestedet og ventede nu bare på bussen. "Hvornår var det du skulle til Italien?" Thor og jeg fik øjenkontakt. "Den anden sidste uge.." Sukkede jeg. "Godt der er lang tid til. Så har vi stadig et par uger sammen inden." Smilte Thor. "Ja, men jeg vil bare ikke væk fra dig" sukkede jeg dig. "Jeg vil heller ikke have dig væk fra mig.."

Mens vi stod sådan kørte bussen langsomt ind på den plads hvor den skulle holde. Vi gik ind, betalte for to billetter og satte os ned bagerst.

"Hvad er klokken egentlig?" Spurgte Thor. "Øh" jeg kiggede ned på min telefon. "Klokken er snart to." Svarede jeg. "Okay." Han lagde sin hånd på mit lår og kørte den frem og tilbage. "Jeg elsker dig" hviskede han og kyssede min kind. "Jeg elsker dig mere" sagde jeg og lagde mit hoved på hans skulder. Der var stadig 10 minutter til at vi kom til byen.

()

Vi havde nu gået rundt inde i byen i to timer. Vi havde også fået købt lidt, selvom der ikke var så mange butikker. Men der var stadig nogle fede nogen.

"Er du ikke sulten?" Spurgte Thor. "Jo.. Egentlig" svarede jeg. "Jeg kender et godt sted vi kan spise." Smilte han. "Uh, hvor ligger det henne?" "Lige her ovre." Jeg fulgte efter ham. Vi kom til et virkelig smukt sted. Det lignte noget der var taget ud af en film. "Wow, det smukt" sagde jeg og kiggede grundigt på stedet. "He, de har også noget godt mad." Grinte Thor. "Vil jeg godt tro. Men skal vi ikke gå ind?"

Vi havde fundet er bord og sad og var i gang med at bestille. Vi bestilte begge to en bøf med noget salat, kartofler og sovs.

Vores mad kom ret hurtigt og vi begyndte at spise.

"Har du egentlig snakket med Mathias siden den dag?.." Thor kiggede på mig med lidt triste øjne. "Nej!? Hvorfor spørg du overhovedet om det!? Hvorfor tror du det?!" Jeg løftede mine øjenbryn. "Bare her mens vi ikke var sammen, kunne det da godt være.." Han tog en bid af sin bøf. "Nej.. Jeg havde ikke lysten til at se nogen, ligesom dig. Jeg savnede dig alt for meget og det ville blive forkert!" Svarede jeg og kiggede ned på min mad. "Jeg fortryder det altså rigtig meget! Alt det med Josephine!" "Thor, jeg gider ikke snakke om det og hende." Jeg kiggede på ham. "Undskyld.." Han smilte. Men hans smil varede ikke længe. Han kiggede over min skulder. "Fuck.." Mumlede han.

Things We DoWhere stories live. Discover now