59

3.6K 97 17
                                    

"Godnat" Thor kyssede mig på munden. "Godnat" gentog jeg og kyssede ham igen. Han lagde sin arm omkring mig.

()

"Skal vi ikke gå ud til de andre?" Spurgte Thor vi vågnede for en halv time siden og havde egentlig bare ligget og kysset i sengen. "Jo, jeg også sulten!" Svarede jeg og satte mig. Jeg havde stadig kun Thors t-shirt på. Jeg tog nogle shorts på og Thor tog bare nogle løse bukser på.

Vi gik ud til de andre. Ophelia og Lauge lå i sofaen, Anthon og Jacob sad ved køkkenbordet og de andre lå stadig og sov. "Godmorgen" sagde Anthon. "Godmorgen" svarede vi begge og satte os ned ved bordet sammen med dem. "Har i så sovet godt?" Spurgte Anthon med et grin. "Ja vi har sovet godt!" Svarede Thor og lagde tryk på sovet. "Nånå, man ved aldrig hvad i to laver" grinte Jacob. "Ej stop!" Sagde jeg og blev måske lidt rød i hovedet. De grinte.

Teo, Maxi og Munke kom ud i køkkenet til os. "Godmorgen" grinte Thor. "God morgen!? Mit hoved gør ondt!" Klagede Teo. "Så skal du bare lade vær med at drikke så meget!" Fniste jeg. "Jaja, men du fik da heller ikke forblæst igår" han satte sig ned ovenpå mig. "Ej, gider du godt flytte dig!" Klagede jeg og skubbede ham væk. Thor klappede på sine lår. Jeg gik over og satte mig oven på ham. Han gav mig et kys.

"Det der har jeg savnet at se" kom det fra Teo. "Nurh" var det eneste Thor sagde.

"Nu vil jeg ikke lyde ond, vel. Men hvornår tager i hjem?" Thor kiggede rundt på dem allesammen. "Vi tager hjem idag, i to skal også have lid tid sammen" svarede Maxi. "Okay, tak" Thor smilte til dem. Ophelia kom over til Thor og jeg. "Godmorgen" smilte jeg til hende. "Godmorgen. Thor, har du noget imod hvis jeg lige låner Emma i et par minutter?" Spurgte hun sødt. "Nejnej, bare du kommer tilbage med hende igen" fniste han. "Selvfølgelig gør jeg det!" Jeg rejste mig op og gav Thor et hurtigt kys, inden jeg gik med Ophelia.

"Hvad er det du vil?" Spurgte jeg efter vi havde sat os i sengen. "Jeg vil bare godt høre hele historien om dig og Thor. Alt det der er sket siden du flyttede til Gentofte og hvorfor du bare lige pludselig flyttede til Gentofte." Svarede hun ivrigt. "Okay, altså det startede med at Thor og jeg var sammen den weekend, så ringede min far og sagde at han havde fået nyt arbejde og at det var i Gentofte. Mine forældre havde så fundet sammen igen..."

()

"Wow.. I har virkelig været igennem meget!" Sagde hun, da jeg havde fortalt hele historien til hende. "Ja, og der sker stadig ting.." Svarede jeg. "Når vi tager hjem her senere, så har i noget tid for jer selv. Lov mig at du ikke bliver sur på ham!" Sagde hun. Jeg gav hende et nik. "Her på det sidste har vi snakket sammen, altså ikke med Thor, men vi alle synes at i er det perfekte par, selvom i tit bliver uvenner, går fra hinanden.. Det gør jer egentlig bare stærkere." Hun smilte til mig. "Ja, det har du ret i. Jeg elsker ham kun højere vær gang der sker noget mellem os.." Jeg kiggede ned. Jeg kunne høre hende fnise.

"Emma!" Jeg kunne høre Thors stemme ude fra gangen. "Ja?" Råbte jeg tilbage. "Kommer du snart?" Råbte han igen. "Ja!" Jeg grinte. "Skal du med?" Spurgte jeg Ophelia. "Ja" nikkede hun.

Things We DoWhere stories live. Discover now