24

4.3K 88 6
                                    

Det var blevet fredag, og Thor ville komme i dag. Jeg glæder mig sindsygt meget! Han ved dog ikke noget om det der er sket..

Jeg har ikke været i skole endnu, men der ville jeg i dag. Jeg rejste mig op, tog noget tøj på, lagde noget makeup og gik ud til min mor. Hun stod i køkkenet og lavede noget mad. ''Mor, jeg vil godt i skole i dag'' smilede jeg og tog et æble fra skålen på bordet. ''I skole?'' Spurgte hun og kiggede på mig. ''Ja, jeg vil godt i skole i dag! Ophelia har spurgt om hvorfor jeg ikke har været der. Du har ikke skrevet noget til Susanne. Ophelia siger hun er lidt sur.'' Jeg tog en bid af mit æble. ''Hvis jeg køre dig i skole i dag, går jeg med ind og snakker med hende.'' ''Okay.'' Jeg gik ud for at tage mine sko og min jakke på.

Gik ind på mit værelse for at pakke min taske, og gik så ud i bilen. Min kom efter nogle minutter. Vi kørte mod skolen.

Da vi kom hen til skolen så jeg Ophelia stå og snakke i telefon. Jeg steg ud af bilen og gik over til hende. ''EMMA!'' Råbte hun op og løb imod mig. "Hej" jeg smilte og åbnede mine arme. Vi krammede i lidt tid. "Hvor fanden har du været!?" Spurgte hun nysgerrigt. "Jeg fortæller det senere, bare noget med Victor.." Jeg kiggede ned. "Hvad!? Han har vel ikke slået dig igen?.." Hun kiggede på mig. "Mere end det.." Sukkede jeg. "Ej!" Hun trak mig ind til sig. "Det okay" sagde jeg og prøvede at smile.

()

Vi havde fået fri, og Thor kom snart ! Ophelia og jeg fulgtes ud. "Nå, hvad skal du så lave i weekenden?" Spurgte hun mens vi gik langs gangen. "Thor kommer" svarede jeg og smilede stort. "Ej hvor hyggeligt!" Smilte hun. "Ja, jeg glæder mig helt vildt!"

"Ved han godt det der er sket?" Spurgte hun. "Nej, jeg venter lidt med at fortælle ham det." Svarede jeg.

"Jeg skal ned til stationen. Vi ses" smilte jeg og gav hende et kram. "Ja! Hils" vi krammede færdigt og jeg gik ned mod stationen. På vej der ned, må jeg indrømme at jeg var lidt bange. Hvad nu hvis Victor kom? Eller hans venner?

Jeg kom ned til stationen og satte mig ned på en af bænkene. Da jeg havde sidder der i fem minutter fik jeg en SMS. Den er fra Thor. Han skrev at han nok var et kvarter forsinket. Jeg sukkede og fandt mine høretelefoner frem. Jeg satte noget musik på på og lænede mig tilbage.

"Undskyld" tre piger stod foran mig med et smil. "Hej" smilte jeg. "Er du ikke Thor Farlovs kæreste?" Spurgte en af dem. "Jo, det er jeg." Svarede jeg. "Må vi ikke få et billede med dig?" De så bedene på mig. "Det må i da godt." Jeg rejste mig op og lagde mine arme om pigerne.

"Tusind tak! Hils Thor!" De smilte inden de gik. "Det skal jeg nok."

Der var gået tyve minutter, og Thor var ikke kommet endnu. Jeg sukkede og kiggede rundt på stationen.

Pludselig fik jeg øje på noget der lignede Thor. Han smilte rigtig meget til mig. Jeg rejste mig op og gik imod ham. Han åbnede sine arme og jeg løb ind i dem. "Hej smukke" hviskede han og kyssede mig i håret. "Heej" hviskede jeg tilbage. "Hvor har jeg savner dig!" Sagde han og trak sig fra krammet. "Og jeg har savnet dig!"

Vi kiggede lidt på hinanden. Vi kom tættere på hinanden og stod nu og kyssede.

Things We DoOù les histoires vivent. Découvrez maintenant