13

5.7K 99 5
                                    

På vej over til Alfred sagde vi ikke rigtig noget. Vi gik bare og gik.

En brun håret dreng kom hen til os. "Heey, Cityman!" Thor krammede ham. "Hvem er hun så? Anthon er hun din?" Han pegede på mig med et smil. "Nej, hun er sku Leifs!" Svarede han. "Tænkte jeg nok. Hun er også alt for smuk til dig!" De grinte, jeg rødmede.

"Tillykke!" Sagde han og daskede Thors skulder blidt. "Vi er ikke kærester.." Svarede Thor med er forsigtigt smil. "Endnu" tilføjede Lauge. "Haha!" Grinte de.

Thor kom over til mig. "Er der noget galt?" Spurgte han. Ja! Du lader som om jeg ikke er her! Snakker bare slet ikke til mig! "Nej." Jeg smilte. "Du siger bare intet." Han smilte skævt. "Jeg ved bare ikke hvad jeg skal sige.." Svarede jeg. "Det også mig.." Han tog min hånd og flettede vores fingre ind i hinanden.

Vi var ankommet til Alfreda hus. Det var ret stort og flot.

"Ej, har i hørt at Scarlet kommer?" Spurgte Teodor. "Gør de?" Spurgte jeg. Kæmpe fan! "Ja, Alfred har lige skrevet det." Svarede han. Fuck hvor vildt!!
"Er du fan?" Thor kiggede ned på mig. "Ja! Men jeg nu mest fan af dig" jeg gav ham et smil. Han smilede også. "Come on, Leif! Kys hende" Anthon kiggede strengt på os. Thor fniste bare, og gik ind. Stadig med min hånd i hans.

Da vi trådte ind ad døren ramte et tæppe af; alkohol, musik og larm os.

"Heyheyhey" Alfred kom over til os. "Munkeee!" Smilte de allesammen. "Men, er det rigtig at Emil og de andre kommer og spiller?" Spurgte Thor. "Ja, Emil dage de havde et par fridage, så jeg spurgte om de ikke ville spille til min fest!" Svarede han. "Fedt" Mumlede Emma. "Er du fan?" Spurgte han. Jeg nikkede. "Så skal du vel også møde dem når de er færdige?" Han kiggede afventende på mig. Tror mine kæbe faldt til jorden. "Ka..kan jeg det!?" "Ja selvfølgelig." Han smilte til mig. "Tak!"

Festen var godt i gang og Scarlet Pleasure var også i gang med at synge. Det er noget af det bedste nogensinde! Thor var gået med til at komme op på forreste række, da jeg gerne vil se dem, sådan in real life.

Mirage begyndte og jeg stod egentlig bare i mine egne tanker, da jeg mærkede to arme omkring mig bagfra.

Jeg kiggede op og mødte Thors smukke ansigt. Jeg vendte mit hovede tilbage til scenen.

Emil (forsangeren) kiggede pludselig ned på Thor og jeg. Han vinkede til os og Thor vinkede tilbage. Jeg var bare lammet.

()

De var nu færdige med at synge og spille og Alfred kom over til Thor og jeg. "Kom" vi fulgte efter ham.

Vi kom ind i et værelse hvor de sad.

"Emil, det er hende jeg fortalte dig om. Thors dame. Hun er fan" smilte Alfred.

"Liderligt." Han smilte til mig. "Hey" han kommer over til os. "Jeg kan forstå på Alfred at du elsker vores musik?"

"Ja! I voldsomt gode!" Svarede jeg og kiggede på dem alle tre. "Fedt. Det vi glade for."

Vi snakkede lidt frem og tilbage, og fik taget nogle billeder sammen. Det var SÅ vildt! Det gjorde det kun bedre at Thor var med til det.

"Men vi smutter nu. Pat at ses igen" Thor gav dem alle en highfive. "Retro, mand! Vi ses lige pludselig!" Emil vinkede farvel til os, og vi gik ud til de andre.

"Fuck hvor var det vildt!!" Sagde jeg. "Nurh, du så sød." Han smilte til mig.

"Skal vi ikke have noget at drikke?" Spurgte han. "Jo!" Vi gik målrettet mod baren og fik noget at drikke.

Things We DoOù les histoires vivent. Découvrez maintenant