67

3.7K 90 13
                                    

Thors synsvinkel:

Emma var faldet i søvn igen. Hun ser så sød ud når hun sover. Jeg rejste mig langsomt op, for ikke at vække hende. Jeg havde tænkt mig at lave noget mad, men det er jeg ikke så god til..

Jeg gik ud i køkkenet og prøvede mig frem.

*bip* *bip*

Min mobil ringede, jeg tog den i hånden og så at det var Josephine. Hvad fanden vil hun?!

Jeg tog den op til øret.

"Hej" "Hvad fanden vil du!?" "Thor.. Jeg vil bare godt snakke med dig.. Kan jeg ikke komme over? Det er virkelig vigtigt!" "Hvis du kan gøre det hurtigt? Emma er her, men hun sover" "Okay, ses om lidt!"

Jeg lagde på og sukkede. "Fedt.." Mumlede jeg. Efter et par minutter bankede det på døren.  Jeg gik hen og åbnede den. Josephine prøvede at kramme mig, men jeg strittede lidt imod.

"Må jeg ikke kramme dig?" Spurgte hun. "Jeg har en KÆRESTE." Svarede jeg hende med tryk på kæreste. "Det ved jeg godt.. Men" "hvad er det du vil? Skynd dig!" Jeg kiggede på hende med blik der viste at jeg jeg ikke rigtigt gad det her.

"Jeg savner dig.." Hun sukkede. "Josephine, hør her! Hvor mange gange skal jeg fortælle dig det?! Jeg er kærester med Emma, og det er jeg rigtig glad for. Hun er den jeg elsker, ikke dig!" Jeg lagde mine arme over kors og kiggede strengt på hende. "Men.." Hun fældede en tåre. "Drop de krokodilletåre, Josephine!" En stemme bag mig lød. Jeg vendte mig om og så Emma. Hun smilte stort til mig. "Jamen.. Thor er min!" Josephine hev fat i min arm. "Hvor gammel er du? Forstår du slet ingenting?" Spurgte jeg hende seriøst. "Men.." Josephine begyndte at græde. "Bare gå, okay." Jeg gik hen og åbnede døren for hende. Hun gik langsomt hen til mig. "Svin" mumlede hun og gav mig en knytnæve i hovedet. "Av forhelved!" Råbte jeg. Hun løb væk. Jeg tog mig til min kæbe. Emma kom løbende hen til mig. "Ej, er du okay?" Emma kom hen og lagde sine arme om mig. "Det går.. Men det gør ret ondt.." Svarede jeg.

Emmas synsvinkel:

Thor havde sat sig hen i sofaen. Jeg var gået ud i køkkenet, for at hente en ispose til hans kæbe.

Jeg fandt en ispose og gik hurtig ind til ham igen. "Her" smilte jeg forsigtigt og gav ham den. "Tak" han smilte skævt. Jeg satte mig ned ved siden af ham. "Hvornår er det din mor kommer hjem?" Spurgte jeg, da der var meget stille. "Imorgen." Svarede han og kiggede ned på mig. "Bliver du ikke til imorgen? Jeg vil gerne have dig her.." Han lagde isposen på bordet. "Selvfølgelig." Svarede jeg og tog hans hånd. "Tak" han kyssede mig meget forsigtigt på munden. "Argh" klagede han og tog sig til kæben. "Det vidst bedst hvis vi ikke kysser" sukkede jeg og vendte min mund ned ad. Han sukkede også. "Men jeg vil jo kysse med dig.." Han vendte også sin mund ned ad. Jeg smilte og kyssede hans kind. "Jeg kan bare kysse dig" fniste jeg. "Ja, gør det" han smilte. Jeg grinte og begyndte at kysse ham over hele hans ansigt - selvfølgelig ikke hans ødelagte kæbe. 

()

"Thor, det du sagde til Josephine.." Jeg kiggede op på ham. Vi lå på sofaen og så film. "Ja?" Han kiggede ned på mig. "Det var virkelig.. wow" jeg smilte stort. "Jeg har altid haft det sådan! Men jeg har bare aldrig bevist det for dig. Først nu. Og det jeg glad for!" Han nussede  forsigtigt min hovedbund. "Det jeg også rigtig glad for." Jeg kyssede hans kind.

Things We DoWhere stories live. Discover now