30

4.4K 83 14
                                    

"Thor!" Jeg kiggede seriøst på ham. Det var ikke sjovt mere. "Okay.. Jeg skal bo hos min far hele sommerferien.." Han kiggede ned. "Hele sommerferien?" Jeg bed mig i læben. Hele sommerferien uden Thor... "Ja, han har fundet sig en ny kæreste, og hun vil ikke til Danmark." Sukkede han. ".." Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. "Så vores sommerhus tur bliver altså ikke noget alligevel.." Sukker han. "Nej.." Jeg ligger mig tilbage i sengen. "Jeg er virkelig ked af det. Det bare, når min far bor så langt væk, ser jeg ham ikke så tit.." "Der ved jeg godt.. Men hvorfor skal du bo der hele sommerferie?" Jeg kiggede ned. "Vi skal også besøge en masse andet familie der over, og min mor sagde at hvis det var, kunne vi måske komme hjem så vi havde den sidste uge i af sommerferien i Danmark. "Men der vil du jo nok godt bare være sammen med din mor og bois.." Jeg bed mig i læben. "Og dig! Du er nok den jeg allerhelst vil være sammen med! Emma, for helvede." Han holdte en pause. Det lignede ikke ham at bande. "Du er min kæreste! Jeg elsker dig! Hver gang jeg har muligheden for at være sammen med dig, så vil jeg det! Om jeg så skal køre fem timer i tog, så gør jeg det!" Han lagde sig ned ved siden ad mig. "Årh, Thor! Jeg elsker dig!"

()

Klokken var allerede 14, og Thor skulle snart med sit tog. Han skulle hjem i dag. Lige nu sad vi oppe på mit værelse, og Thor var ved at pakke sine ting sammen. "Kan du ikke blive lidt længere?" Spurgte jeg bedene. "Vil jeg rigtig godt, men det kan jeg ikke.." Han sukkede og kom over til mig. Jeg sukkede også. Han skubbede mig blidt så jeg faldt ned i sengen. Han lagde sig oven på mig. "Jeg kommer sådan til at saven dig!" Hviskede han og kyssede mig. "Jeg kommer også til at savne dig!" Jeg kyssede også ham. "Men, det med din far. Skal han flytte til Gentofte?" Thor tog en tot hår bag sit øre. "Det ved jeg ikke.. Men han har snakket lidt om at hans firma skulle flytte. Men ikke til Gentofte!" Jeg smilte. "Jeg synes det er helt okay!" Han smilte så hans tænder kunne ses. "Det synes jeg også!"

Vi snakkede ikke mere, men kyssede. Rettere sagt snavede vi nok lidt. Men jeg nød det! Vores sidste tid sammen skal nydes fuldt ud! Jeg ved jo ikke hvornår vi ses igen..

Imens vi lå og kyssede, skulle vi selvfølgelig afbrydes. Min mobil larmede henne fra mit bord. "Årgh!" Sagde jeg irriteret. Jeg gik hen til mit bord og tog telefonen i hånden. "Det er min far.." Sagde jeg og tog den.

"Hej far" "Hej min egen. Jeg har noget jeg skal fortælle dig." "Øhm, ja?" "Mit firma skal jo flytte, som jeg har snakket om." "Ja?" "Jeg ved godt at jeg har sagt at jeg ville prøve at få det til Jylland, men det kunne jeg ikke." "Hvor så?" "Gentofte.." Jeg smilte sikkert som en idiot lige nu! "Ej! Det gør slet ikke noget!" Thor smilte også. "Gør det ikke?" "Nej! Jeg har fået en kæreste.. Vil godt have fortalt dig det ansigt til ansigt, men ja. Han bor i Gentofte, så det er helt fint med os begge!" "Ej hvor er jeg glad på jeres vegne! Tillykke!" Min far lød glad. "Tak" sagde vi begge. "Hvad hedder han så?" "Han hedder Thor. Du kan da få lov til at snakke med ham." Jeg gav telefonen til Thor.

Things We DoWhere stories live. Discover now