68

3.5K 73 16
                                    

Klokken var blevet ret mange om aftnen. Eller den var blevet 19.. Nå, men jeg skulle også snart hjem, hvilket jeg ikke har så meget lyst til..

"Thor.." Sukkede jeg. "Ja?" Nikkede han. "Jeg skal hjem.." Sukkede jeg igen. "Årh.. Jeg kommer forbi dig imorgen så?" Spurgte han. "Ja, gør det" smilte jeg og gav hans kind et hurtigt kys og rejste mig op fra sofaen. Vi gik begge to ud i gangen.

"Tusind tak for en fantastisk aften i går!" Thor blinkede til mig og lagde derefter sine hænder på mine hofter.  Jeg rødmede en smule. "Jeg takker også." Smilte jeg. Thor blinkede med sit højre øje. "Vi ses smukke" sagde han og lagde sine læber over mine. Jeg lagde hurtigt mine arme om hans nakke og kyssede med ham.

"Vi ses" jeg gav ham et hurtigt kys og gik så ud af døren. Han vinkede til mig og jeg gav ham et luftkys. Jeg smilte for mig selv. Igår var virkelig fantastisk. Aha.. Jeg er bare glad for at det var ham jeg gjorde det med og ikke en anden.

Jeg nåede hjem. Min mor var hjemme, men ikke min far. "Hej" hun gav mig et smil. "Hej" jeg smilte tilbage til hende. "Spiste du hos Thor, eller vil du have noget mad nu?" Spurgte hun. "Jeg spiste hos Thor" svarede jeg og gik ind på mit værelse. Jeg smed mig ned i min seng. Jeg tænkte tilbage på igår.

Thors synsvinkel:

Emma var lige taget hjem. Jeg sad i sofaen og var stadig alene til imorgen. Da jeg ikke ville være alene, ringede jeg til Anthon.

"Hey Leif" "Hey Anth, kommer du ikke over?" "Jo, men er du ikke sammen med Emma?" "Nej, hun er lige taget hjem. Men jeg er alene og det er kedeligt.." "Okay, jeg kommer. Vi ses." "Ses"

Jeg lagde på og ventede nu bare på at Anthon ville komme. Jeg sad stadig i sofaen og tjekkede Instagram og facebook.

Efter noget tid, åbnede døren. "Hey mate!" Anthon kom hen til mig. "Hey Hey!" Vi gav hinanden en kram. "Hvad så, hvordan gik det med Emma?" Spurgte han. "Jooo, det gik jo fantastisk!" Svarede jeg og kunne mærke varmen blusse op i mine kinder. "Haha, ja. Men det da fedt." Anthon grinte lidt. "Ja, det er det!" Svarede jeg bestemt.

------

Meget kort kapitel, I know. Men er fuldstændig tom for idéer!? Har virkelig en stor lyst til at skrive, men har ingen idéer ! SKRIIIV !!

Skal også lige siges at der ikke bliver opdateret så meget, da jeg er startet i skole igen og har lidt travlt og sene dage ..

Things We DoWhere stories live. Discover now