69

3K 71 21
                                    

Thors synsvinkel:

Anthon og jeg havde siddet og snakket i rimelig lang tid. Klokken var egentlig også blevet mange. "Bliver du ikke og sover?" Spurgte jeg, da han ligeså godt kunne det. "Jo, men skal vi så ikke invitere Emma over til hyggeaften/nat. Selvom hun lige har været her." Svarede Anthon. "Joo, jeg skriver lige til hende." Svarede jeg.

"Sådan, hun er på vej." Smilte jeg. "Lækkertz" svarede Anthon. "Hvis du finder nogle film, finder jeg noget vi kan spise." Sagde jeg og rejste mig op. "Okay, super" Anthon gik hen til vores skab, hvor alle filmene er og jeg gik ud i køkkenet. Det bankede på. "Jeg tager den!" Råbte Anthon. Jeg svarede ikke tilbage, men gik i stedet ind i stuen med de skule jeg havde fundet frem til os.

"Hey smukke" jeg gik over til Emma og gav hende et kys lige midt på munden. "Hej" smilte hun og kyssede mig igen. "Nå, skal vi se nogle film?" Spurgte Anthon. Vi nikkede begge to og satte os hen i sofaen. Anthon sad til højre, Emma i midten og så mig til venstre.

Emma lagde sig ind til mig. Jeg smilte og lagde min arm om hende.

"Jeg smutter lige på toilet.." Sukkede jeg og fjernede min arm fra Emma. "Okay" svarede de begge med et lille nik. Jeg gik ud på badeværelset og kunne høre at de snakkede sammen. Men hvad de snakkede om, kunne jeg ikke høre..

Emmas synsvinkel:

Thor var lige gået på toilet og jeg sad nu alene med Anthon. Filmen de havde valgt, er ret kedelig.. Jeg kunne fornemme Anthons øjne på mig. Jeg kiggede til min side og ganske rigtigt, Anthon sad med sine blå øjne og kiggede på mig. Jeg fniste lavt. "Hvad er der?" Spurgte jeg. "Du bare.. Det bare.." Han prøvede på at sige et eller andet. "Hvad Anthon?" Spurgte jeg og kiggede ham i øjnene. Han bevægede sit blik ned til mine læber. Så mine øjne igen. Og til sidst mine læber igen. "Jeg.." Mumlede han og lagde sin hånd på min kind. Han aede langsomt og roligt min kind. Det var faktisk dejligt. "Anth-" "Shh" afbrød han mig og kom tættere på mig. Han opførte sig mærkeligt. Virkelig mærkelig.

Imens jeg tænkte, mærkede jeg pludselig nogle bløde læber oven på mine. Jeg blinkede med mine øjne et par gange og opfattede at jeg var i fær med at kysse Anthon. Jeg placerede mine hænder på hans skulder og skubbede blidt til dem. Mine læber slap derefter hans. "Hvad skete der lige der?" Spurgte jeg. "Vi kyssede." Svarede Anthon og smilte. Han kyssede mig en gang til. Jeg gjorde ikke noget ved det. Vidste ikke hvad jeg skulle gøre ved det?

"Hvad.. Hvorfor!?" En sur stemme råbte op. Jeg skubbede hurtigt Anthon væk og kiggede hen på en virkelig sur men også meget ked af det Thor. "Thor.." Mumlede jeg og rejste mig op fra sofaen for at gå hen til ham. "Bliv der! Kom ikke her hen!" Advarede han mig og knyttede sine næver. "Hvorfor!? Hvorfor igen!?" Råbte han igen og bed sine tænder sammen. "Jeg vil godt forklare dig.." Svarede jeg og sank den klump der havde sat sig fast nede i min hals. "Forklare hvad? At du lige har siddet og snavet min bedste ven. For anden gang!? Hør her! Jeg troede virkelig ikke at der skulle ske mere drama mellem os, men det kan jeg jo se at der skal!" Hans hænder knyttede sig mere og mere sammen. " jeg fældede en enkelt tåre. "Det fandme slut den her gang!"

Things We DoWhere stories live. Discover now