8

5.9K 102 1
                                    

Klokken var ved at være otte. Eva kom ind og på scenen og bød alle velkomne. Klokken blev otte og det hele startede. Eva bød os alle velkomne igen, og præsenterede nu dommerne og deres finalister. Remee var den første der kom ind. Så kom Lina, og så Blcahman. Alle skreg da han kom ind, fordi Anthon og Thor jo gik lige bag ham. Jeg kiggede ned på Thor og smilte. Vi fik øjenkontakt og vinkede til mig.

Dommerne satte sig ned på deres plads, og finalisterne gik om bag ved igen. Den første deltager kom på scenen. Det var IBN. De sang en eller anden sang som jeg ikke kender..

De sang færdigt og alle klappede af dem. Nu varder Emilie Esther der skulle på scenen. Hende kan jeg meget godt lide. Hun har bare sådan en fantastisk stemme. Men, citybois er favoritterne .. hehe

Emilie Esther gik ad scenen.

Den næste var Jògvan. Han kom ind på scenen med sin guitar i hånden. Alle klappede og han satte sig ned på en stol og begyndte at synge sin sang.

Da han var færdige klappede alle og nogle piftede. Blachman begyndte på sin lange tale om Citybois, inden de kom på.

"Mine damer og herre. Bare tag godt imod.. Citybois!" Alle klappede, piftede og skreg.

De kom ind på scenen og vinkede rundt til alle. Musikken startede og de gik igang med at synge. Det var kongens have. De sang helt vildt godt. Thor og jeg gik flere gange øjenkontakt under sangen. De afsluttede sangen og vores øjne mødtes igen. Han blinkede og bed sig selv i læben. Åh Gud! Hvad den dreng ikke gør ved mig!

Alle skreg, klappede og piftede da de at helt færdige. Dommerne snakkede kort om dem, og de gik hen til os.

"Hej" sagde de hurtig i kor. Vi krammede dem allesammen og de gik igen. Thor hviskede "pausen" til mig. Jeg nikkede.

Finalisterne skulle synge en sang mere.

()

Anthon og Thor havde sunget færdigt, og der var nu pause. Eva afsluttede det, og kameraerne slukkede. Thor blev stående nede på scenen. Jeg rejste mig. "Hvad skal du?" Spurgte Ophelia. "Eg skal lige snakke med Thor" svarede jeg med et lille fnis. "Hehe, hils fra mig" sagde hun og blinkede til mig. "Skal jeg nok." Jeg gik ned ad trappen, og ned til scenen. "Hej!" Smilte Thor. Han trak mig ind i et kram. Nogle af de piger der sad tilbage skreg og hvinede. "Hej" svarede jeg og krammede også ham.
"Hvad var du ville snakke med mig om?" Spurgte jeg da vi trak os fra krammet. "Jeg tænkte bare på om du måske ville med hjem til mig imorgen, og så tage til fest sammen om aftnen. Alfred holder nemlig en.." Han kørte sin hånd gennem sit hår.

"Det vil jeg godt." Svarede jeg med et smil. "Fedt. Glæder mig!" Han lyste helt op. "Det gør jeg også."

"LEIF! Blach kalder!" Råbte Anthon. "Jeg må smutte, vi ses" han vinkede og løb om backstage til de andre finalister. Jeg smilte. Gud hvor er den dreng bare perfekt. Virkelig.

Jeg tog mig sammen og gik op til de andre igen. Ophelia sad og kiggede på mig. "Hvad ville han?" Spurgte hun. "Vi skal bare være sammen imorgen." Svare jeg med et smil.

"Jeg tror, at vi er ved at få et nyt kærestepar!" Siger Teodor overbevist. "Stop!" Fniser jeg. "Det tror jeg også.." Lauge kigger smørret på mig. "Men vi har jo allerede et der er perfekt!" Smiler jeg til Ophelia og Lauge. "Ja!" Siger de begge i munden på hinanden.

Things We DoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang