43

4.1K 90 6
                                    

Vi fik sommerferie i går. Klokken er halv et og jeg skal egentlig til at stå op.. Jeg skal mødes med Anthon og Thor nede på stationen da vi skal ind til byen. Jeg står op og gør det jeg plejer at gøre om morgenen.

Jeg er ved at være færdig. Jeg går ud for at tage mine sko på og begynder at gå ned mod stationen.

Da jeg kommer ned kan jeg se Anthon of Thor stå og snakke sammen. Da Thor får øje på mig kommer han imod mig. "Hej smukke" siger han og giver mig et kram og et kys. Jeg gengælder begge ting. "Hej" smiler jeg til ham. "Hej Anthon." Siger jeg bagefter. Han siger Hej tilbage. "Skal vi tage med toget?" Spørger Thor. "Jo" svare Anthon og jeg. Vi går ind i toget og finder en firmands plads. Thor og jeg sætter os ved siden af hinanden og Anthon overfor os. Vi snakker lidt om hvad vi skal lave i sommerferien og om ting vi skal sammen da Anthon pludselig spørger os om noget.

"Vil i ikke med Roskilde her på mandag? Teo, Lauge, Maxi alle tager med!" "Emma og jeg havde egentlig aftalt at vi skulle ud til min farfars sommerhus her i denne uge.." Jeg mærkede Thors øjne på mig. "Ej, det kan i gøre ugen efter! Vil i ikke have det sjovt?" Han kiggede skiftevis på os. "Jo, men.." Thor kiggede ned på mig igen. Jeg kiggede også op på ham. "Vil du?" Spurgte han. Jeg nikkede svagt til ham. "Altså det bliver vel sjovt nok!" "Fedt man!" Anthon smilte til os. "Jaja" Thor kiggede ud af vinduet. Jeg tog hans hånd.

Jeg kunne fornemme Anthons øjne på vores flettede hænder, men jeg ignorerede det. Han har sagt at det han sagde til festen den dag, ikke var noget!

Vi var ankommet til Københavns Hovedbanegård, og gik så ud af toget. Thor og jeg holdte stadig hinanden i hånden. "Skal vi ikke tage på oc?" Spurgte Anthon da vi var kommet ind på strøget. "Jo, det kan vi da godt." Thor smilte til Anthon. Vi gik målrettet lod Illum og ind op oc.

Vi bestilte alle noget at drikke.

"Men det med Roskilde? Hvornår tager vi så derned?" Spurgte Thor, Anthon. "Vi mødes bare der nede klokken 10. Det aftalte jeg med de andre." Svarede Anthon og tog en tår af sin kaffe. "Okay, jeg skal bare lige snakke med min mor først." Thor sukkede. "Hvad er der?" Spurgte jeg og kiggede op på ham. "Ikke noget" han kyssede min kind og smilte. "Årh, må jeg ikke lige tage et billede af jer?" Anthon så bedene på os. "Jo, så send det bagefter!" Thor lagde sin arm om mig og smilte til Anthons mobil. Jeg smilte også. "Sådan! Ej, det blev godt!" (Billede øverst) "Må jeg seee" Thor fik Anthons mobil. "Nurh" Thor smilte. Billedet blev okay.

()

"Vi ses" Thor og jeg gav hinanden et kram. "Ses" vi kyssede hurtigt. "Vi ses Anth" jeg gav også ham et kram inden jeg gik.

"Mor!" Råbte jeg da jeg kom hjem. Hun kom ud til mig. "Hej" smilte hun. "Moar.." Jeg smilte sødt til hende. "Hvad vil du nu?" Spurgte hun. "Altså.. Anthon spurgte Thor og jeg om vi ville med ham og de andre til Roskilde festival.." Jeg så bedene på hende. "Jeg troede dig og Thor skulle i sommerhus i den her uge?" "Det gør vi i næste uge i stedet." Jeg gav hende hundeøjne. "Jeg ved ikke Emma.. Det sted er ikke.. Ikke lige det bedste." Hun gik ud i køkkenet. Jeg fulgte efter hende. "Men.. Jeg er der jo med Thor.. Det hele skal nok gå." Jeg smilte. "Emma.. Må jeg ikke tænke over det lidt.." "Nej! Du skylder mig faktisk noget! Efter alt det her med dig og far! Alt det med at vi bare skulle flytte sådan lige pludselig!" Jeg blev lidt sur. "Fint! Så tag afsted!"

Things We DoWhere stories live. Discover now