74

3.7K 90 31
                                    

Jeg stod foran mit spejl og kiggede på mig selv en sidste gang. "Tror du han vil kunne lide det?" Spørger jeg Lisa og Maria. "Ja! Han kommer til at elske det. Tro mig!" Svare Lisa mens Maria nikker til hendes ord. Jeg nikker også. Bare langsomt. "Nå, skal vi så ikke tage afsted?" Spørg Maria. Både Lisa og jeg svare ja.

Vi kommer hurtigt der hen. Der er ikke kommet så mange. Kun Anthon, Jacob og Alfred er der. "Hej smukke!" Thor lyser helt op da han ser mig. Jeg bliver også glad for at se ham. Vi løber imod hinanden. Han løfter mig op i sine arme. "Kæft hvor ser du godt ud!" Siger han mens vi krammer. "Du ser heller ikke dårlig ud." Svare jeg og blinker til ham. Han smiler. Jeg giver ham et langt kys. "Nå, hvornår kommer de andre så?" Spørg Anthon. Jeg kigger hurtigt over på ham. Hans øjne er helt blege. Jeg bider mig i læben og kigger ned i jorden. Hvorfor skal det være sådan mellem os!?..

"Om en halv time." Svare Thor. Han giver ham ikke et smil. Jeg bliver ked. De skal ikke være uvenner. Og slet ikke på grund af mig!

"Kommer du ikke lige med?" Spørg Thor og tager min hånd. "Jo da" nikker jeg og følger med ham. "Hvad så?" Spørg jeg og kommer hen til ham, så vi står sådan rimelig tæt. "Dig og Anthon. Vil i ikke godt lade vær med at blive uvenner i aften?" Han giver mig et seriøst blik. "Jo selvfølgelig! Jeg tror det bedst hvis jeg holder mig på afstand fra ham." Svare jeg ham og nikker roligt. "Tak" siger han og giver min pande et vådt kys.

Vi går tilbage til de andre. De står og snakker lidt. Anthon kigger hurtigt på os. På mig. Jeg sukker og giver et lille smil fra mig. "HAFLA!" Døren bliver åbnet, og Teo, Maxi, Lauge, Jeppe, Carlo. Alle kommer ind. De springer op på Thor og før jeg ved af det, er der allerede høj musik og en hel masse mennesker.

Thor er blevet væk fra mig. Jeg har ledt og ledt, men kan ikke finde ham.. Jeg ser Teo, og går over til ham. "Heeeey Emma!" Han lyder lidt fuld. "Hey. Har du set Thor?" Spørg jeg. "Njah, jeg synes jeg så ham der over med nogle piger." Svare han og peger mod et hjørne. Jeg går med faste og tunge skridt der over.

Da jeg kommer der over, kan jeg godt se at Thor står sammen med et par piger. Jeg stopper hurtigt op. Skal jeg gå der over, eller skal jeg bare vende om?

Jeg vælger at gå over til ham. "Smukke!" Udbryder han og lægger sin arm om mig. Jeg smiler. "Hej" svare jeg. "Vi stod faktisk og snakkede om dig" siger han og kigger ned på mig. Man kan godt se på ham at han har drukket. "Nåå" jeg giver ham et undrende blik. "Pigerne er jaloux. Men jeg forstår dem godt. Alle er jaloux over at jeg har sådan en skøn kæreste!" Siger Thor og kysser min kind. Jeg ligger mine arme omkring hans mave.

"Nå piger. Vi må hellere smutte." Siger Thor og tager med hen i sofaen hvor Anthon, Teo, Isabella og en pige jeg ikke kender, allerede sidder.

"Heeey" udbryder Thor. De andre siger Hej tilbage. Thor er virkelig fuld. Han plejer ikke at opfører sig sådan der! "Anthon!" Sagde han ligepludselig. "Hva så?" Spurgte Anthon og rettede sit blik mod Thor. "Hvorfor fortæller du mig ikke at du kan lide Emma?" Spurgte han og kiggede surt på ham. Pigen der sad ved siden af Anthon så trist, men også sur ud. "Hvad snakker du om?" Anthon gav mig et dræberblik.

Things We DoWhere stories live. Discover now