71

3.2K 87 13
                                    

Emmas synsvinkel:

"Kan du ikke være sammen med mig mere?" Jeg fældede en ret stor tåre. "Jo.." Han kiggede op på mig igen. "Men ikke hvis du bliver ved. Jeg er stoppet og det er KUN dig jeg vil være sammen med." Han kom tættere på mig. "Lov mig at du aldrig gør det igen, mens vi to er sammen." Han tog stille mine hænder i hans. De flettede sig sammen. "Jeg lover dig det." Svarede jeg og kiggede op i hans røde øjne. "Har du grædt?" Spurgte jeg og fik det rigtig dårligt. "Ja.." Svarede han. Jeg sukkede og lagde mit hoved på hans bryst.

"Jeg elsker dig, Thor." Hviskede jeg og lagde mine arme om ham. "Jeg elsker også dig." Svarede han og lagde også sine arme om mig.

"Men jeg tror det bedst hvis du tager hjem. Så kan vi tage resten imorgen?" Han kyssede blidt min kind. "Ja.. Godnat" svarede jeg og fjernede mine arme fra ham. "Godnat smukke" sagde han og kyssede mig på munden. Jeg gengældte hans kys.

På vej ud kunne jeg ikke lade vær med at smile. Er virkelig glad for at han tog mig tilbage.

Da jeg kom ud, så jeg Anthon sidde på kantstenen. "Emma.." Sukkede han da han fik øje på mig. "Nej.. Anthon.." Jeg gik den modsatte vej. "Jamen.. Må jeg ikke lige snakke med dig?" Han lød meget alvorlig. "Der er ikke noget at snakke om. Du kyssede mig, Thor blev.. Ja, pisse sur og skuffet over os begge to." Jeg vendte mig om og kiggede på ham. "Du stoppede mig ikke" sagde han og rejste sig op. Jeg stivnede. Han havde jo ret. Jeg gjorde intet for at stoppe ham, men lod ham kysse mig. "Je-jeg" prøvede jeg, men intet kom ud af min mund. Anthon rystede på hovedet og gik. Jeg sukkede og begyndte også at gå hjem.

Næste dag

Jeg vågnede og havde det ikke specielt godt. Jeg rejste mig op. "Emma!" Råbte min mor ude fra køkkenet. Jeg bevægede mig langsom ud til hende. "Hvad så?" Spurgte jeg og satte mig ned i en af stolene. "Der er brev til dig!" Sagde hun glad og gav mig det. Øregaard Gymnasium. Jeg læste det igennem et par gange. Hvis det her er hvad jeg tror, så jeg glad. Rigtig glad.

Jeg åbnede brevet og begyndte at læse det.

Kære Emma.
Vi er rigtig glade, for at kunne fortælle dig, at du skal starte på Øregaard Gymnasium her efter ferien. Vi glæder os rigtig meget til at se dig.

"Hva så? Kom du ind?" Spurgte hun og smilte til mig. "Ja! Jeg ringer lige til Thor" svarede jeg og gik ind for at finde min mobil.

"Hej, det Thor" "Heeej!" "Hej Emma, hvad så?" "Jeg kom på øg!" "Seriøst. Ej hvor fedt man!" "Ja" "Skal vi så ikke følges sammen, på mandag?" "Jo, det kan vi godt." "Elsker dig" "Elsker også dig"

Vi lagde begge to på. Jeg smed mig ned under dunene igen. Jeg så at Anthon havde skrevet til mig.. Jeg åbnede langsomt beskeden. Den var lidt lang..

Hej Emma..
Virkelig undskyld fordi jeg skriver, men jeg må ud med det her! Du ville ikke snakke med mig igår, så jeg fortæller dig det nu. Vi to kan ikke ses mere. Hvert fald ikke hvor det bare er os, eller med Thor. Hver gang jeg ser dig, bliver jeg forelsket. Vil gerne komme videre og glemme den forelskelse jeg har for dig. Du er Thors kæreste og det sætter jeg pris på. I to passer så godt sammen. Jeg vil ikke ødelægge det for jer mere. Thor er min bedsteven og jeg vil ikke miste ham..

Things We DoWhere stories live. Discover now