41

4K 102 14
                                    

Emmas synsvinkel:

Jeg sad sammen med Anthon, Thor, Teodor, Lauge og Alfred ude i sådan en fællessal der er på skolen. Vi snakkede om en hel masse ting. Vi skulle ikke rigtig lave noget her den sidste uge. Vi var alle færdige med eksamener og i aften er det dimission.

Jeg sad lidt op ad Thor. Han havde i hvert fald sin arm om mig.

"Ej, jeg kan slet ikke forstå at vi ikke skal gå her mere.." Sagde Alfred. "Nej, det bliver mærkeligt!" Kom det fra Anthon.

"Hvornår tager du egentlig afsted?" Jeg kiggede op på Thor. "Øhm.. Altså, vi skal ikke afsted alligevel." Svarede han glad. "Skal i ikke?" Jeg blev også lidt glad. "Nej" han smilte til mig. "HAFLA !!" Råbte de andre. Vi grinte. "Og noget andet" Thor smilte kækt til mig. Jeg rødmede lidt.

"Kommer i med ind i klassen igen? Vi skal se film." Sus kom ud til os. "Vi kommer" sagde Thor. Vi rejste os allesammen op og gik ind i klassen hvor alle 9. klasserne sad samlet. Vi valgte at sætte os ned bagerst.

Sus satte en film på. Jeg fulgte ikke så meget med i den. De gjorde de andre vidst heller ikke. De snakkede i stedet for.

Under filmen fik jeg et lille chok, da jeg mærkede en hånd på mit lår. Jeg kiggede der ned og så Thors hånd. Den dreng gør da godt nok alt. Jeg fniste lidt, men lagde dog min hånd oven på hans. Jeg lagde mig ligeså stille ind til ham. Han lagde sin arm om mig og hev mig helt ind til mig.

"Årh, prøv lige se dem" sagde Teodor og pegede på os. En masse øjne blev rettet mod os. Jeg rødmede en smule. Jeg kunne skimme Josephine. Haden svømmede ud af øjnene på hende. Thor og hende fik øjenkontakt. Han rystede bare på hovedet og kiggede ned på mig. Jeg smilte til ham.

()

Vi havde fået fri. Thor kom hen til mig. "Vil du ikke lave noget i dag?" Han spurgte mig med et håbefuldt blik. "Jo, det kan vi da godt" svarede jeg og svang min taske over skulderen. "Fedt." Han smilte til mig.

Vi gik langs gangen. "Hvad havde du tænkt dig at vi skulle lave?" Spurgte jeg. "Øhm.. Emma, jeg vil bare godt have snakket det HELE ud. Føler ikke rigtigt at det hele er på plads mellem os." Svare han. "Ja, okay. Du har nok ret." Jeg nikker stille. "Vi kan godt tage hjem til mig. Mine forældre er ikke hjemme, så vi alene." Siger jeg og åbner døren for at komme ud. "Okay, så tager vi hjem til dig." 

På vej hjem til mig sagde vi ikke så meget. Faktisk ingenting. 

Jeg låste døren op og vi gik ind. Vi smed vores sko og jakker og gik ind på mit værelse. 

''Altså..'' Jeg satte mig ned i min seng. ''Emma, jeg vil bare godt..'' Thor kom hen og satte sig ned ved siden af mig. ''Ja?'' Spurgte jeg og kiggede op på ham, da han jo er højere end mig. Hans øjne glimtrede. ''Jeg er altså virkelig ked af det! Af det hele.. Det med Josephine.. Jeg ved ikke hvorfor jeg var sammen med hende.. Savnede dig ret meget, selvom du havde kysset med Anthon..'' Han kiggede ned igen. ''Men det var jo ham der kyssede mig. Ikke mig der kyssede ham!'' Jeg kiggede stadig på ham. ''Ja, det fandt jeg ud af.'' Han kiggede op igen. Vores øjne mødte hinanden igen og det var som om de låste sig fast. Jeg kunne ikke blinke. Mine øjenlåg forblev oppe. ''Emma, jeg vil bare rigtig gerne..

Things We DoWhere stories live. Discover now