33

4.1K 85 9
                                    

Jeg stod foran mit spejl og kiggede på mig selv en sidste gang. Jeg havde taget et par hvide dr denim, en sort løs top og mine sorte Nike Hurache. Mit hår var let bølget og min makeup var ikke så voldsom, bare normal. Jeg tog min cowboy jakke på og gik ud til mine forældre. "Jeg tager afsted!" Sagde jeg. "Okay. Pas på dig selv!" "Jaja. "Hvornår er du hjemme igen?" Spurgte min mor. "Det ved jeg ikke. Sover måske der henne. Skal nok lige skrive omkring det, hvis det er." Svarede jeg. "Det må du godt." Jeg smilte til dem og gik ud af døren. Thor og jeg havde aftalt at vi mødtes hurtigt hjemme ved ham, og så tog hen til festen sammen.

Jeg stod ude foran døren til huset. Lige da jeg skulle til at banke på, åbnede døren. Thor stod med sit perfekte smil og skønne øjne.

"Hej" smilte han og gav mig et kys på munden. "Hej!" Jeg gengældte hans kys. "Er du klar til hafla?" Spurgte han. "Jaaaa" jeg grinte af ham. Jeg tog hans hånd og vi begyndte at gå mod Anthons hus.

Da vi ankom til Anthons hus, så det ud til at der allerede var kommet en del. Vi gik ind og ja, der var kommet en del. Thor holdte min hånd stramt i sin. "Kom, vi finder lige Anth!" Halvråbte han, da musikken er meget høj. Vi gik lidt rundt, og fandt ham endelig. Han stod sammen med Lauge og Alfred. "Heeey" kom det fra Anthon. "Hej" smilte Thor og jeg. "Fedt i kunne komme!" Han blinkede til mig. "Skal i ikke have noget at drikke?'' Spurgte han. ''Jo, jeg går lige over og henter noget til os, okay Emma?'' Thor smilte nervøst til mig. ''Ja?'' Jeg gav ham et kys på kinden inden han gik. Anthon kom helt over til mig. Han smilte til mig. Jeg smilte selvfølgelig tilbage.

"Hvorfor er du egentlig sammen med Thor?" Spurgte han, lidt råbende da musikken jo er høj. "Hvorfor skulle jeg ikke være sammen med ham? Han er perfekt!" Jeg fniste af hans spørgsmål. "Jo, men... jeg er da også perfekt?" Han smilte skævt til mig. "Ja du er Anth. Men i er bare ikke på samme måde. I er jo begge forskellige!" Jeg smilte til ham. "Men... Du er min definition af perfekt. Og det har Thor taget fra mig.." Han sukkede. "Hvad snakker du om?" Spurgte jeg forvirrende. "Kom!" Han hev mig med udenfor.

"Hvad går det her ud på?" Spurgte jeg og lagde mine arme over kors. "Det jeg sagde.." Han kiggede på mig, med det der Anthon-blik. "Anth, nej.. Du er ikke helt dig selv. Du er lidt fuld!" Sagde jeg. "Lidt! Men jeg mener det stadig! Emma.. Jeg er meget bedre end Thor!" Han kiggede stift på mig. "Anthon, nej.. Det her kan du ikke!" Jeg gik to skridt tilbage.

"Da jeg fik af vide at du var blevet overfaldet, var jeg virkelig nede! Det irriterede mig at det kun var Thor der måtte tage hen til dig. Jeg kan bare ikke lade vær.. Du er så perfekt, og det har jeg aldrig oplevet før!" Anthon smilte skævt til mig. "Anthon.. Je.. hvorfor gør du det her? Det kommer jo ikke til at gå.." Jeg rystede på hovedet til ham. Anthon kiggede meget bag mig og over min skulder. "Hvad sker der!?" Jeg rynkede mine bryn. "Undskyld.."

--

JEG ER EN KÆMPE J1 !!!! Jeg har ikke opdateret i noget der ligner en uge ... UNDSKYLD !!! Jeg har bare ikke haft så meget tid .. MEN NOGET HELT ANDET !! Var jeg den eneste der rystede over Purple Light !? Den er fantastisk.

Things We DoWhere stories live. Discover now