38

3.8K 93 13
                                    

"Hvad snakker i om?" Spurgte jeg. "Thor har hele tiden været sammen med Joesphine. De har også kysset et par gange. Altså, mens i to var sammen." Den ene af pigerne sukkede. "Du fortjener Thor mere end Josephine! Hun er virkelig sød! Mere en.. En bitch!" Kom det fra den anden. Jeg smilte til dem og gik ind i klassen. Jeg gik målrettet over mod Thor.

"Er det rigtigt det jeg har hørt!?" Jeg bed mine tænder sammen. "Hvad?" Spurgte han. "Mens vi var sammen, har du haft noget med hende Josephine!?" Jeg bed mig i læben. "Øh" "Så det har du? Hold da op. Og det var mig som lavede fejlen?" Jeg krydsede mine arme. "Det var du da også? Du kyssede med min bedste ven!" "Ja, og du har haft noget mens vi to var kærester!!" Jeg er virkelig sur! "Hvad hvis jeg har? Vi to var jo heller ikke sådan meget sammen?" Han lød ret ligeglad med det her. "Så jeg betød intet for dig? Du kunne slet ikke lide mig?" Jeg fældede en tåre. "Jo! Men.." Han kørte sine fingre gennem sit hår. "Kan vi ikke tage den her efter skole? Det er virkelig et dårligt tidspunkt lige nu, Emma!" Han havde rejst sig op. "Jo.." Jeg vendte mig om og gik ud på gangen. Jeg satte mig ned i nogle stole.

"Emma?" Jeg kiggede op og mine øjne mødte Anthon. "Ha.. ha.." Jeg kunne ikke sige noget. Det hele virkede bare forkert. Hvis Thor slet ikke kunne lide mig, så spiller han VIRKELIG godt!

"Hvad sker der Emma?" Spurgte han og satte sig ned ved siden af mig. "Thor.. han, har været sammen med Josephine mens jeg var kærester med ham!" Jeg synkede den klump jeg havde nede i halsen. "Hvad? Det mener du ikke det der?" Anthon så chokeret ud. "Nogle piger fortalte mig det. Jeg gik så ind for at spørge Thor om det. Han afviste det ikke.. Så noget må de da have haft sammen.." Jeg fældede en enkelt tåre. "Det her er simpelthen for meget! I to, i er jo det perfekte par! Hende Josephine, hun er ingenting i forhold til dig!"

()

Vi havde fået fri. Jeg stod udenfor skolen sammen med Thor. Vi sagde ikke rigtigt noget.

"Emma, det de sagde, det passer altså ikke. Ikke helt." Sagde han pludseligt. "Ikke helt? Så det vil sige at du var sammen med hende?" Jeg bed mig i læben. "Ja! På en måde!" Svarede han og kiggede ned. ".." Jeg blev mundlam. Jeg kunne slet ikke forstå det! Han er virkelig god til skuespil!

"Je.. je.." Nogle tåre trillede ned ad mine kinder. Jeg var knust. "Og du sagde jeg var utro!?" Jeg slog ham blidt på brystet. "Emma.." Han sukkede igen. "Nej, Thor!" Jeg tørrede mine tåre væk. "Jeg er så færdig med dig!" Jeg tog min taske på ryggen og begyndte at gå hjem. Jeg var i chok. Nok mest fordi Thor havde lavet sådan er nummer overfor mig! Han er den person der ikke kunne finde på at gøre en flue fortræd, og så laver han sådan noget.. Men det værste ved det er, at det har stået på mens jeg var sammen med ham. Og Josephine ved jo godt at Thor og jeg var sammen. Århg!

Jeg var nået hjem. Jeg løb ind på mit værelse og smed mig i min seng. Flere tåre tog plads på mine kinder. Min dør åbnede.

"Emma?" Min mors stemme kunne høres. "Nej.." Hulkede jeg. "Hvad er der galt?" Spurgte hun. "Th.. Thor.." Jeg pressede mit hovede ned i puden. "Hvad er der nu galt med ham?" Spurgte hun. "Det er ligemeget. Jeg er færdig med ham!"

Things We DoWhere stories live. Discover now