7

6.4K 100 4
                                    

"Emma?" Ophelia kom ind ad døren til det værelse hvor vi sov. "Ja?" Spurgte jeg tog min mobil i hånden. Jeg havde fået en snapchat fra Thor. "I aften skal vi med Lauge og nogle andre ind og se X Factor!!" Hun klappede i hænderne. "Okay" svarede jeg med et lille smil og åbnede snapchatten. Der stod "Heej" med et lille hjerte. Og så et billede af ham selvfølgelig. Jeg tog et billede af mig selv og svarede "Hej" tilbage. "Hvem snapper du med?" Hun satte sig hen ved siden af mig. "Thor" svarede jeg og åbnede den nye snapchat. Der stod "Er det rigtig at i kommer i aften?" Jeg tog et hurtigt billede af mig og skrev "ja, glæder mig til at se dig" han svarede hurtigt tilbage (billedet)

()

Vi sad nu i toget på vej hen til DR Byen. Ophelia og Lauge sad sammen, jeg sad sammen med Teodor og Maximilian og Oskar sad sammen.

Min mobil bippede, så jeg tog den op ad min lomme. Det var en besked fra Thor. Jeg låste min mobil op.

Hej smukke. Glæder mig til at se dig senere. Vil du ikke i pausen komme om til os ? Jeg vil gerne snakke med dig ❤️

Jeg smilte over beskeden. "Hvaa, er det Thir?" Teodor fniste lidt. "Ja" svarede jeg med et lille smil. "Nurh, i er så søde" sagde han. "Haha, taak" jeg smilte til han. Jeg svarede Thor tilbage;

Heej :) selvfølgelig vil jeg det. Men jeg kan da ikke bare gå om bag ved ? ❤️

Jeg trykkede send og kiggede ud af ruden i toget. Det regnede lidt. Min mobil bippede hurtigt igen.

Jeg kommer ud på scenen til dig :) glæder mig til at se dig ❤️

Jeg smilte.

Okay :)) glæder mig også til at se dig ❤️

Jeg sendte beskeden og hørte damen i toget sige det med næste station og at man skulle huske noget hvis man rejste med rejsekort.

Vi steg alle ud af toget. Vi kom hurtigt til DR Byen. Klokken var kun syv, så der var stadig en time til det hele startede.

Vi gik ind og fik registrerede vores billetter.

"Anth har lige skrevet. De kommer ud til os om lidt" sagde Oskar og læste beskeden fra Anthon højt. Jeg glædede mig til at se Thor igen.

"Heey!" Drengene løb hen imod en dør. Ophelia og jeg løb med dem. Anthon og Thor kom hurtigt til syne. "Heyhey" sagde Thor og gav de andre drenge en krammer. Det samme gjorde Anthon. Thor gik forbi de andre og gik mod mig.

"Hej" han smilte nervøst. Jeg smilte også til ham. "Hej" svarede jeg. Han lagde sine arme om mig, og vi stod nu og krammede. "Dejligt at se dig igen" hviskede han. "I lige måde" hviskede jeg tilbage.

"Thor, kys færdig med hende senere. Blachman kalder." Anthon viftede med sin hånd. "Vi ses." Thor kyssede hurtigt min kind og små løb hen til Anthon igen. De vinkede til os og forsvandt bag døren.

"Nå, skal vi ikke gå ind og finde vores pladser?" Spurgte Lauge. Vi svarede alle ja, og gik så ind i studie fem. Vi fandt hurtigt vores pladser.

Things We DoWhere stories live. Discover now