72

3.5K 89 13
                                    

Mandag morgen:

Jeg var stået tidligere op end normal. Idag skulle jeg starte på øg, sammen med Thor. Jeg tog et hurtigt bad og tog derefter noget tøj på. Lagde en lille smule makeup og gik så ud i køkkenet. Jeg var alene hjemme. Thor havde skrevet at han ville komme over til mig lidt inden. Jeg fandt noget mad og satte mig ind K sofaen for at spise det mens jeg så tv.

Døren åbnede pludselig. Jeg rejste mig op og gik ud i gangen. "Heej smukke" Thor gav mig til stort smil. "Heej" jeg gav ham et kram. "Nå, glæder du dig?" Spurgte han og gik med mig ind i stuen. "Ja. Men jeg er også spændt.." Svarede jeg. "Samme her" smilte han.

Klokken var ved at være mange og vi havde besluttet os for at tage afsted.

()

"Hej allesammen og velkommen til Øregaard Gymnasium! Vi er så glade for at se jer allesammen og vi håber at i vil få nogle gode år her hos os.." Lærerne stod og snakkede til os. Jeg sad ved siden af Thor, som sad ved siden af Carlo.

Mens lærerne talte lagde Thor forsigtigt sin hånd på mit lår. Jeg smilte til ham. Han smilte også til mig. Jeg hørte ikke rigtig efter hvad de fortalte, men fokuserede og tænkte kun på Thor. Mit hoved havde lagt sig på hans skulder og hans arm havde lagt sig om mig.

"I får nu lige en halv time hvor i lige kan snakke og være lidt jer selv!" Lød det fra en af lærerne. Det passede egentlig mig fint. Thor, Carlo og jeg blev siddende. Vi sad og snakkede lidt.

"Hej Thor." En stemme, som jeg har hørt før, kunne høres bag os. Thor vendte forsigtigt sit hoved. "Hej Lisa." Smilte han. Lisa. Nu ved jeg hvem det er..

"Fedt du også går her." Smilte hun. "Ja, jeg tror det bliver så pat at gå her!" Jeg grinte at det Thor sagde. "Hvad er der?" Spurgte han og kiggede ned på mig. "Pat" grinte jeg bare.

"Forresten, det her er min kæreste Emma. Jeg tror ikke i har mødt hinanden før." "Nej, Hej Emma. Hyggeligt at møde dig." Lisa gav mig et smil. "I lige måde." Smilte jeg til hende. "I kan da sætte jer" sagde Thor. Lisa og hendes veninder smilte til os. De satte sig ned og vi snakkede lidt frem og tilbage. Lida spurgte lidt ind til Thor og jeg. Vi snakkede også lidt om Lisa og hendes kæreste, Andreas. Jeg fandt så også ud af at Lisa og Anthon har været kærester, men at det er et par år siden. Jeg kom til at tænke på Anthon. Den SMS han skrev til mig. Jeg svarede ham aldrig tilbage.. Og han vil jo ikke have at jeg tager over til ham, men noget bliver jeg jo nød til!

"Hvad tænker du på?" Spurgte Thor som sad og nussede min hånd. "Det bare noget med Anthon.." Svarede jeg ærligt og sukkede. "Ej, hvad nu?" Han så helt skræmt ud. Jeg tog min mobil frem og viste ham beskeden jeg havde fået fra Anthon.

Da han havde læst den fik han store øjne. "Hvad har han gang i!?" Mumlede Thor med sammenbidte tænder. "Nej, Thor. Ikk vær sur.. Hvis i to bare bliver sammen og jeg holder mig lidt på afstand når i er sammen, så går det hele!" Sagde jeg lidt lavt. De andre kiggede lidt os. Men jeg ignorerede det. Det her var noget mellem Anthon, Thor og jeg. Ikke dem.

Things We Doحيث تعيش القصص. اكتشف الآن