14

5.5K 93 15
                                    

Thor og jeg havde fået en del at drikke og dansede nu sammen til musikken. Han lagde sine arme om mig og kiggede mig dybt i øjnene. "Skal vi ikke snart tage hjem?" Han blinkede til mig. "Jo" nikkede jeg mig enig. "Finder lige Anth og siger det" han kyssede min kind og forsvandt ind mellem menneskemængden.

Jeg gik over mod døren. Mens jeg stod og ventede kom en lidt høj fyr over til mig. "Hey, jeg hedder Mathias!" Han havde et vildt sødt smil. "Hej, Emma." Smilte jeg tilbage. "Jeg synes ikke jeg har set dig før?" Han lænede op ad væggen. "Jeg er her os kun på ferie. Hos min venindens kæreste." Svarede jeg. "Åh, okay. Og du følges ikke med noget her i aften?" Spurgte han. "Jo, min ven Thor. Men han skulle lige snakke med en ven." Jeg smilte forsigtigt. "Thor Farlov? Ham cityfyren?" Mathias kiggede på mig. "Ja, det er ham? Kender du ham?" Jeg pillede lidt ved mit hår. "Vi har da snakket lidt sammen til nogle fester. Men vi har et lille had mod hinanden.." Han kiggede ned i jorden. "Hvorfor?" Jeg kiggede på hans brune hår. "Han kyssede med min kæreste til en fest. Jeg blev sur. Vi slog derefter lidt på hinanden.." Mathias smilte et skævt falskt smil. "Ej" jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare. "Det fint. Vi slog op efter det, og nu leder jeg bare efter den rette!" Han smilte flirtende til mig. Gard de øjne! "Så du har ikke fundet en endnu?" "Nej, men har da snakket med et par søde piger." Han smilte.

"Em- hvad fanden laver du med ham!?" Thor var kommet tilbage. "Mathias? Vi snakkede bare lidt.." Jeg smilte til Thor. "Vi tager hjem nu!" Thor tog hårdt fat om min hånd. "Stop lige!" Sagde jeg med en høj tone. "Hvad?" Thor stoppede. "Hvorfor er du ligepludselig så skide sur?" Jeg rev min hånd til mig igen. "Ved du godt hvem du snakker med? Nej, det gør du nok ikke! Mathias .. Ham der ikke kunne ta at jeg kyssede med Cecelie, efter hun sagde at hun elskede mig!" Thors øjne så sure ud. "Elsker dig? Hun var min kæreste!!" Kom det fra Mathias. "Det var ikke det hun fortalte mig!" Sagde Thor. "Det vidste du sku da godt!" Kom det fra Mathias. "Luk nu bare røven!" Thor gik tættere på ham.

"Thor.." Jeg tog fag i hans håndled. "Hvad!?" Han kiggede mig i øjnene med et surt blik. "Du skal fandme ikke være sur på mig!" Sagde jeg hårdt. "Sur på dig? Nejnej! Bare stop med at snakke med sådan en nar!" Thor skubbede blidt til mig. Men det var nok til at jeg slog mit hoved ind i væggen. "Av!" Jeg tog mig til hovedet. "Er du okay?" Mathias skyndte sig hen til mig. "Du bløder jo!" Han løb efter noget papir. "Kom, vi må hellere få det væk. Vi går ud på badeværelset" Mathias tog min arm, og sammen gik vi ud på badeværelset.

"Tak." Smilte jeg til ham, da han var færdig. "Ingen årsag. Alt for en smuk pige" han kom hen til mig. Vi stod og kiggede lidt på hinanden. Han kom helt hen til mig. Vi stod nu helt tæt. Jeg kunne mærke hans herte banke.

"Mat.." Han lagde sin pegefinger for min mund. "Ssh.." Han bed sig i læben. Hans arme blev lagt om mig og før jeg vidste af det, stod vi og kyssede !

Things We DoWhere stories live. Discover now