63

3.4K 83 16
                                    

I Italien.

Jeg lå ude ved poolen. Jeg tænkte hele tiden på Thor. Vi havde været i Italien i to dage og jeg har ikke snakket med ham endnu. Han har ikke ringet eller skrevet til mig.. Men til gengæld er der noget med en dreng hernede.. Ikke lige det bedste.. Vi kigger hele tiden på hinanden og veksler søde blikke.

"Hey" en blød stemme fyldte mine øre. Jeg tog solbriller væk fra mine øjne og kiggede op i nogle brune øjne. "Hej" smilte jeg forsigtigt. Det var ham drengen. "Må jeg godt sidde her?" Spurgte han og pegede på solbænken (tror jeg det hedder, aha) der stod ved siden af min. "Ja, selvfølgelig." Jeg satte mig op. "Det jeg egentlig ville spørge dig om, var om du ville med til den fest der bliver holdt i aften?" Han smilte til mig. "Jo, det vil jeg da godt. Men jeg kender ikke engang dit navn." Fniste jeg. "Hvor jeg dum! Men lad mig så præsentere mig selv. Jeg hedder Kasper." Han grinte så hans hvide tænder kom til syne. "Det vil jeg godt. Kasper" smilte jeg. "Fedt, skal vi mødes nede i receptionen klokken 18 så?" Han rejste sig op igen. "Ja, det en aftale" "Cool. Vi ses" han blinkede til mig og gik igen. Jeg smilte for mig selv.

Hvad er jeg har gang i!? Jeg fik det lidt dårligt med mig selve jeg flipper jo fuldstændig ud når Thor er sammen med Josephine.. I stedet for at tænke så meget, gik jeg op på vores værelse og fandt min mobil frem. Jeg ringede hurtigt Thor op. Han tog den ikke med det samme. Jeg ringede ham op igen. Den her gang tog han den.

"Emma!" Han lyste helt op. "Thor!" Efterabede jeg ham og gav ham et stort smil. "Jeg savner dig.." Sagde han og så trist ud. "Jeg savner også dig mere end noget andet.." Svarede jeg og satte mig ned i sengen. "Hvordan går det så? Er det dejligt at være sammen med din gar igen?" Spurgte jeg med et lille smil. "Ja! Det er så dejligt" svarede han og smilede. "Hvad med dig, er din ferie god?" Spurgte han. "Ja, men der mangler noget.." Sukkede jeg. "Jeg mangler også dig." Han sukkede med mig.

"Hey Emma" Karl kom ind foran kameraet. "Hej Karl" smilte jeg. "Ved du godt at Thor snakker om dig HELE tiden? Undskyld jeg siger det, men jeg er ved at være træt af at høre om dig." Han grinte efter han havde sagt det. "Ej, Nurh." Jeg gav Thor et stort smil. "Jeg savner dig bare så meget.." Han lavede sadface. "Jeg savner også dig rigtig meget."

"Men jeg bliver nød til at gå nu, Thor. Vi kan snakke imorgen?" Sagde jeg. "Ja! Du kan bare ringe når du kan." Svarede han. "Jeg elsker dig" "Jeg elsker dig mere" Thor kyssede kameraet og jeg gjorde det samme. Vi fik lagt på og jeg smilte stort. Jeg bliver nød til at holde Kasper på venneplan. Der skal og må ikke ske mere mellem os!

Jeg rejste mig op gik ud for at tage et bad. Da jeg havde gjort det, fandt jeg noget tøj. Det endte ud med nogle lyse hullede denim shorts, hvid Lacoste t-shirt og mine sorte Toms. Jeg lagde ikke så meget makeup.

"Hvor skal du hen?" Spurgte min mor som lige var kommet ind ad døren. "Der bliver holdt noget fest her i aften. Jeg skal følges med en ven." Svarede jeg. "Okay. Jamen så god fest" smilte hun. Jeg smilte tilbage, tog min mobil i hånden og gik ned i receptionen hvor jeg så Kasper stå med et smil spillende over sine læber.

Things We DoWhere stories live. Discover now