51

3.7K 84 23
                                    

"Skal i så bare være helt alene i sommerhuset?" Spurgte Krista os. "Ja, det skal vi." Svarede Thor hende. "Okay, så Anthon og de andre kommer ikke?" Spurgte hun igen. "Nej. Vi skal på kærestetur!" Han grinte og lagde sin arm om mig. "Ja. Kærestetur!" Jeg grinte med ham.

"Er i klar til at køre?" Ulla kom ind på Thors værelse. "Ja" svarede Thor. Vi rejste os op og gik ud for at tage vores sko og jakker på. Vi smed vores tasker om bag i bilen og satte os ind. "Skal i med?" Thor spurgte Karl, som allerede sad ude i bilen. "Ja, mor sagde vi godt måtte køre med." Smilte han. "Okay så." Thor satte sig i midten, mig ved hans ene side og så Krista på hans anden. Krista og Ulla kom ud til os. Bilen startede og vi kørte. Karl tændte for radioen, og musikken der spillede var Scarlet Pleasure. Thor sad og sang med. Da omkvædet blev spillet, sad Thor og sang til mig, på en sjov måde. Jeg grinte af ham.

Siden vi kom hjem fra Roskilde, har vi faktisk haft det fantastisk. Tro det eller lad vær, men vores forhold har faktisk aldrig været bedre. Vi har så også været sammen lige siden. Men jeg er bare glad for at Josephine er helt væk.

Thor lagde sit hoved på min skulder. "Er du træt?" Spurgte jeg. "Ja, jeg har ikke sovet i et år.." Sang han og grinte. "Så sov!" Sagde jeg, og kunne mærke at han nikkede.

"Han sover" grinte Krista. Jeg smilte. "Ja, og han ser sød ud" svarede jeg.

Mens han sov, fik han en sms. Jeg tog hans mobil og så at den var fra Anthon. Jeg tænkte ikke mere over det.

()

"Thor! Vågn op! Vi er her nu!" Karl og Krista ruskede i ham. Han sov ret tungt. "Skat?" Jeg hev lidt i hans kinder. "Hmm." Han åbnede langsomt sine øjne. "Jeg er vågen nu.." Sukkede han. "Godt. Vi er ved sommerhuset nu!" Jeg spændte min sele op og steg ud af bilen. Thor kom lige efter mig. "Den her uge skal nok blive fantastisk." Han kom bagfra mig. Han lagde sine arme om mig og gav mig et kys. "Ja. En hel fantastisk uge. Væk fra alt." Jeg gav ham et smil.

"Thor, kommer i og henter jeres ting?" Ulla stod henne ved bilen. Han gav hende et nik, og vi gik hånd i hånd over til hende.

Vi tog vores tasker og gik ind i huset med dem.

"Du ringer hvis der sker noget, eller hvis i mangler noget." Sagde Ulla inden hun skulle sige farvel. "Det skal jeg nok mor. Vi ses" Thor og hende krammede. Inden de slap, gav Ulla ham et lille kys på kinden. "Vi ses Emma." Hun gav også mig et kram. "Vi ses. Og tak for at jeg måtte komme med" smilte jeg til hende. "Selvfølgelig må du da det. Jeg er kun glad for at Thor har fundet dig." Hun blinkede til os. "Nå, men jeg skal også afsted igen. Hyg jer nu." Hun vinkede imens hun gik hen til bilen igen. Krista og Karl vinkede inde fra bilen. Vi vinkede også til dem. Ulla startede bilen, og den kørte langsomt væk fra sommerhuset.

"Vil du med ind?" Thor tog min hånd. "Ja"

Things We DoWhere stories live. Discover now