39

4K 101 25
                                    

Tre uger senere:

Det er tre uger siden det med Thor og jeg skete og der er kun en uge til vi har sommerferie. Jeg har haft det dårligt lige siden. Jeg har ikke spist så meget. Ikke passet skolen som jeg skulle. Egentlig bare ligget i min seng. Min mor synes jeg er mærkelig! Jeg kan egentlig også godt forstå hende. Jeg er mærkelig! Men jeg elsker åbenbart stadig Thor. Selvom jeg bare vil have ham ud af mine tanker, kan jeg ikke. Han er der 24/7!

Nå, men det er mandag i dag og jeg skal i skole.. Mine forældre er på arbejde. Min mor har fundet et job her i Gentofte, så jeg de hun er næsten aldrig hjemme. Ligesom min far.

()

Klokken har lige ringet og vi har fri. Anthon kommer ind i klassen. Han kommer hen til mig. "Hej" smiler han. "Hej" jeg prøver at smile. "Skal du noget i dag?" Spurgte han. "Nej, ikke rigtig. Bare sove.." Svarede jeg og pakkede min taske. "Ej Emma. Vil du ikke hellere med bois ind på strøget?" Han så bedene på mig. "Okay så." Jeg smilte skævt. "Tak" han krammede mig fra siden. Jeg tog min taske over skulderen og gik med Anthon ud til de andre.

Vi tog toget fra Gentofte til København. I toget sagde vi ikke så meget. Jeg havde kun lidt øjenkontakt med Anthon. "Hvordan har du det egentlig?" Spurgte Teodor. "Tjo.. Det ved jeg ikke.." Svarede jeg. "Vi er altså også i chok! Vi havde heller ikke troet det om Thor!" Sagde Lauge. "Nej.. Men det går." Jeg smilte falskt til dem.

Toget standsede og vi steg ud af den. Lige da vi kom blev vi stoppet at to cityfans. De fik billede med Anthon og vi gik igen.

"Skal vi ikke tage på mandejagt for Emma?" Anthon smilte over hele sit ansigt. "Det sødt af jer, men nej tak!" Jeg smilte til Anthon. "Årh, jame-" Anthon stoppede sig selv og kiggede ligeud. Jeg kiggede også ligeud. Jeg så Thor. Han var selvfølgelig ikke alene. "Emma, ignorer det, okay?" Anthon lagde sin arm om mig. "Men.. Det kan jeg bare ikke.." Jeg bed mig i læben. Thor kiggede på os. Han kiggede på mig. Han smilte svagt. Jeg rystede på hovedet og kiggede den anden vej. Svin. "Anthon!" det var Thors stemme der råbte. "Årh.. Hvorfor?" Jeg sparkede til jorden. "Kan vi ikke godt snakke?" Han var kommet hen til os. "Jeg tror jeg skal hjem." Sagde jeg. "Allerede?" Spurgte Teodor. "Ja, jeg har lovet min mor at lave aftensmad. Det havde jeg lige glemt.." Jeg vendte mig om og gik mod stationen.

Thors synsvinkel:

"Flot!" Sagde Anthon. "Hvad?" spurgte jeg. "Hvorfor tror du hun gik?" Anthon løftede sine øjenbryn. "Jeg ved sgu da godt at det er fordi jeg kom. Men vil i ikke godt få hende til at snakke med mig? Jeg tager jo snart til Belgien, og kommer først hjem efter sommerferien.. Jeg vil ikke starte den på den her måde.." Jeg sukkede og kiggede bedene på Anthon. "Jojo. Jeg løber lige efter hende." Anthon smilte. "Tak Anth!"

Emmas synsvinkel:

Jeg var halvvejs nede ved stationen da jeg hørte nogen råbe mit navn. Jeg kiggede over min skulder og så Anthon. Bag ham stod Thor.
Hvad? mimede jeg. Han lavede kom-her-hen med sin hånd. Jeg sukkede og gik hen til dem.

"Emma.. Bliv her, og snak med ham!" Anthon hev Thor og jeg tæt på hinanden. Anthon gav Thor en tumbs up og gik lidt væk.

Vi stod bare i lidt tid og sagde ikke rigtig noget.

"Emma.." Jeg kunne fornemme Thors øjne på mig. Jeg kiggede langsomt op, og vi fik øjenkontakt. Jeg nikkede svagt. "Jeg.. jeg.."

Things We DoWhere stories live. Discover now