46

3.7K 90 16
                                    

Mens jeg sad i en sø af mine egen tåre, kom Anthon ind til mig. Han gik direkte over og lagde sine arme om mig. Jeg pressede mit hoved ned i hans skulder og lagde også mine arme om ham. "Jeg er virkelig ked af det! Ingen af os bois havde nogen sinde troet at Thor kunne finde på sådan noget! Specielt ikke når han har en helt igennem fantastisk kæreste, som dig!" Anthon og jeg fik øjenkontakt. "Anthon.. Hvor er du sød!" Jeg gav ham et forsigtigt kys på kinden. Han smilte til mig. "Vil du med ud til de andre, eller skal vi bare blive her inde lidt?" Spurgte han sødt. "Jeg vil bare godt være her inde. Med dig." Jeg kiggede bedene på ham. "Selvfølgelig" vi lagde os ned. Jeg puttede mig ind til Anthon. Han lagde sin arm om mig. Mens vi lå der, kunne jeg mærke noget inde under min trøje. Anthons hånd. Jeg smilte. Det her er forkert på rigtig mange måder, men lige nu er jeg ligeglad. Min kæreste har været mig utro, og jeg er virkelig ked af det, og har brug for kærlighed!

"Emma.." Anthons stemme hviskede mig i øret. "Ja?" Jeg vendte mig om så vi kiggede hinanden i øjnene. "Det jeg sagde den aften.." Han holdte en lille pause. "Jeg mente det.. Og det gør jeg stadig. Du er min definition af perfekt." Han strøg sine fingre over min kind. "Anthon.." Jeg kunne mærke varmen blusse op i mine kinder. "Jeg ved godt at det er forkert.. Men det er du" han bed sig i læben. "Du er også perfekt, Anthon!" Jeg gav ham et smil. Han lyste op. Vi lå bare og kiggede på hinanden i ret lang tid. Vi blev afbrudt da nogen lynte teltet op. "Skal i ikke med ud? I har været her inde i lang tid!" Maximilian stod og så en smile fuld ud. "Vi kommer snart." Svarede Anthon. "Okay" han gik igen.

"Vil du med?" Anthon satte sig op. "Ja" jeg satte mig også op. Vi gik sammen ud til de andre. De sad bare og snakkede og drikkede. Anthon og jeg satte os over til Maximilian og Teodor. Jeg fangede hurtigt Thors blik. Han lignte en der havde grædt. Men jeg er ligeglad.

"Nå, hvad lavede i to så inde i teltet?" Spurgte Teo. "Mange ting!" Grinte jeg og kiggede på Anthon. "Ja, vi hyggede os da bare!" Han kiggede hurtigt hen på Thor og så på mig. "Nå, men husk beskyttelse!" Grinte Maxi. "Jaja, det kunne ellers være sjovt med en mini Anthon!" Grinte Anthon. "Seriøst.." Jeg kiggede bag mig og så Thor, der sad og græd. Jacob og Victor sad sammen med ham. De sagde noget til ham som jeg ikke forstod.

"I vil godt med hen og høre noget musik her lige om lidt, ikk?" Spurgte Teo os. "Jo!" Svarede Anthon.

Vi var på vej hen til scenen. Jeg kunne fornemme at Thor kiggede ret meget på Anthon og jeg. Men jeg er er ligeglad.

"Kom smukke" Anthon tog min hånd og førte mig med om backstage. "Hvad skal vi her?" Spurgte jeg undrende. "Vi skal lige sige Hej til Kesi!" Anthon smilede. "Wow.." Jeg gav Anthon et stort smil. "Årh, hvor ser du sød ud!"

"Anthon, heeey!" Kesi kom hen imod os. "Hva så!" De gav hinanden sådan en mandekrammer. "Fedt at se dig! Og, din dame" Han kiggede smørret på mig. "Hun er godt nok ikke helt min dame!" Fniste Anthon. "Nå, men hun ser da lækker ud!" Han blinkede til mig. Jeg kunne fornemme mig selv, helt rød i hovedet. "Ja, det er hun!" Anthon smilte til mig. "Nå, men jeg skal på scenen nu! Fedt lige at snakkes! Men hvor er Thor?" Spurgte han. "Han er sammen med.." Anthon stoppede og kiggede på mig. Jeg gav ham er falskt smil. "Han er sammen med en Josephine - frem for Emma!" Svarede Anthon. "Frem for dig?" Han pegede på mig. "Ja.." Svarede jeg. "Hold da op.. Der skal da meget til at slå dig!" Han smilte. "Årh, tusind tak."

Things We DoWhere stories live. Discover now