44

3.6K 89 9
                                    

Mandag - inde til festivalen.

Jeg sad udenfor vores telt med Thor, Anthon og Maxi. Drengene snakkede ret meget. Jeg sagde ikke så meget. Jeg havde en lille smule kvalme..

"Er der noget galt?" Thor kiggede hen på mig. "Nej.. Jeg har det fint." Løj jeg og gav ham et falskt smil. "Okay. Kom" han rykkede sig, så der var plads ved siden af ham. Jeg rejste mig og gik over til ham. Jeg satte mig ned ved siden af ham. Han lagde sin arm om mig og trak mig ind til sig. Teodor kom over til os med en masse alkohol. "HAFLAAA" Råbte han og gav os allesammen noget at drikke.

()

Det var blevet aften og man kunne godt se på Anthon, at han var den der havde fået mest at drikke. Han sang og dansede rundt i hele vores område. "Anth" Thor kaldte på ham. "Hva så Leif?" Han kom dansende over til s. "Burde du ikke stoppe med at drikke mere?" Thor grinte. "Jeg har det lige så sjovt! Du burde drikke noget mere!" Anthon gav Thor en øl. "Drik! Drik! Drik!" Råbte Anthon. Han fik alle de andre med til at råbe. Thor rystede grinende på hovedet. Han åbnede øllen og begyndte så at drikke. Da han havde drukket hele øllen smed han dåsen. "Tilfreds?" Spurgte han Anthon. "Ja Leif!" Anthon dansede rundt igen. Thor tog en øl mere. "Skal du ikke have noget?" Han gav også mig en øl. Jeg sagde ikke imod, men begyndte at drikke den.

Musik blev spiller fra den store scene og der blev råbt og sunget med. Anthon og Thor havde stillet sig op og holdte deres egen mini koncert. Thor var også blevet ret fuld.

"Emma!" Thor råbte på mig. Jeg gav ham bare et smil. Han lavede kom-her-hen tegnet. Jeg gik over til ham. "Hvad er der?" Spurgte jeg lidt højt, da deres musik var ret høj. "Jeg elsker dig!" Han hev mig helt ind til sig og begyndte at kysse mig. "Gå dog ind i teltet!" Anthons råbende stemme lød bag Thor. Thor stoppede vores kys og tog min hånd, hvor efter han tog mig med ind i det telt vi skulle sove i.

Han lynede teltet til og lagde sig ned på madrassen. Jeg lagde mig ned ved siden af ham. Vi begyndte at snave. Han fik sig langsomt lagt oven på mig, uden at afbryde det vi lave. Jeg kørte mine hænder op til hans hår og roede det til. Hans ene hånd fandt min røv og den anden fandt min nakke.

Han skulle lige til at tage min trøje af, da jeg afbrød ham. "Thor.." Han kiggede lig dybt i øjnene. "Hvad?" Han kyssede min kind. "Jeg synes vi skal vente.." Jeg bed mig i læben. "Men jeg har bare lyst til det nu!" Sukkede han. "Vi er begge fulde.. Du er især." Jeg kørte stadig min hånd forsigtigt gennem hans hår. "Jaja.. Så godnat!" Han trillede rundt så han lå med ryggen til mig. Jeg lukkede mine øjne og tænkte lidt.. Herligt! Nu blev han også sur. Han glemmer det sikkert i morgen, hvor han ikke er så fuld.

Things We DoWhere stories live. Discover now