53

3.8K 85 36
                                    

Jeg vågnede næste dag, ved duften af mad. Thor lå ikke ved siden af mig mere. Jeg rejste mig op og gik ud i køkkenet hvor jeg mødte Thor. Han stod i bar mave og bukser. Jeg bed mig i læben. Han ser rigtig godt ud. Han havde ikke set mig endnu. Jeg gik om bag ham lagde mine arme omkring hans mave. "Godmorgen" hviskede jeg. "Godmorgen smukke" han vendte sig rundt og gav mig et kys på munden. "Jeg troede ikke du lavede mad" grinte jeg. "Det gør jeg heller ikke. Men du sov, og ville ikke vække dig." Han smilte til mig. "Hvor du sød. Skal jeg hjælpe dig?" Spurgte jeg. "Ja.. Det går ikke helt så godt. Jeg kan ikke finde ud af at tænde for den her!" Han begyndte at fumle med kogepladen (tror jeg det hedder?) "Årh" jeg gik over og tændte den for ham. "Hvad vil du lave?" Jeg kiggede op på ham. "Jeg tænkte lidt på spejlæg.." Han smilte. "Lækkert." Smilte jeg.

()

Vi havde nu lavet mad og var i gang med at spise. "Det smager godt." Sagde jeg. "Ja, nu er det jo også dig der har lavet det.." Grinte han. "Ja.." Jeg grinte med ham. "Nå. Idag tænkte jeg vi kunne tage ind til byen, bare for at se den?" Spurgte Thor og spiste færdigt. "Jo, det kunne være hyggeligt." Svarede jeg med et lille nik.

Vi var blevet færdige med at spise og begyndte at vaske op. "Hvis jeg vasker, så tørre du?" Thor kiggede på mig. "Jo" jeg gik over til ham og tog et viskestykke.

"Emma?" Jeg kiggede op på Thor. "Hva-" jeg stoppede da jeg mærkede noget vådt ramme mit ansigt. "Det gjorde du bare ikke!" Sagde jeg og tog noget skum i mine hænder. "Nej!" Thor grinte og holdte sine hænder op for hovedet. Jeg kastede det efter ham. Han kastede så noget efter mig igen. Sådan blev vi ved, indtil vi begge var nærmest gennemblødte. "Vi må hellere stoppe nu" grinte han. "Ja.." Jeg satte mig ned på en af stolene ved bordet.

Thor blev helt stille. "Jeg tænkte-" klask. Jeg lukkede mine øjne og mærkede en stor våd hånd på begge mine kinder. "Årgh!" Jeg rejste mig op og vendte rundt. Jeg mødte Thors skinnende øjne. Han grinte ret meget. "Jeg troede vi var færdige!?" Sagde jeg og satte mine arme over kors. "Jo.. Men jeg kunne ikke lade vær!" Han grinte endnu mere. "Jeg går lige i bad." Jeg skulle til at gå, da han stoppede mig. "Jeg vil godt ha et kys først!" Han lavede trutmund. Jeg rystede grinende på hovedet og gav ham et kys. "Elsker diiig" sang han. "Elsker dig" sang jeg med ham.

Jeg gik ind på badeværelset og begyndte at tage mit våde tøj af. Jeg gik ind under bruseren og lod det varme vand falde ned på mig. Jeg tog shampooen i hånden og begyndte at putte noget i mit hår. Jeg hørte en dør åbne og lukke igen. "Thor?" Råbte jeg, men fik Inter svar. Jeg undrede mig lidt over det. "Thor?" Råbte jeg igen. Men fik stadig intet svar. Jeg begyndte at massere shampooen ud i mit hår. Shampooen røg ned i mit hoved, så jeg ikke kunne se noget. Jeg hørte noget igen. "Thor?" Jeg råbte det for tredje gang, men fik stadig intet svar.

Jeg begyndte at skylle shampooen ud af mit hår. Da jeg åbnede mine øjne igen, stod Thor foran mig. "Thor? Hvad laver du?" Jeg kiggede spørgende på ham. "Jeg ville også i bad.." Han fniste.

Things We DoWhere stories live. Discover now