5

6.2K 95 0
                                    

''Men hvad?'' Spurgte jeg. ''Er du sur..'' Han smilte skævt til mig. ''Jeg er ikke sur på dig, Thor. Jeg er bare.. bare skuffet'' svarede jeg og gik ind igen. Ophelia og Lauge sad og kyssede ovrei sofaen, så hende kunne jeg ikke snakke med.

''Hey'' Teodor kom hen til mig. ''Hej'' smilte jeg. ''Hvad så? Jeg troede du var sammen med Thor?'' Spurgte han. ''Nej.. han havde lidt travlt med en blondine..'' Svarede jeg sukkende. ''Rose? Hun er sammen med alle'' grinte han. ''Har hun så også været sammen med dig?'' Fniste jeg. ''Vi kyssede en gang til en fest. Men der var jeg også lidt fuld, så ved ikke om det tæller.'' Grinte han. ''Det gør det!'' Svarede jeg bestemt, men grinte også. ''Okay.. Så har jeg kysset med hende. Hvor det talte!'' Sagde han voksent.

''Hva så?'' Anthon kom over til os. ''Hey Anth'' sagde Teodor. ''Hvad griner i af?'' Spurgte han. ''Rose'' svarede Teodor. ''Hvad har hun nu lavet?'' Det lød som noget han tit spurgte om. ''Hun kyssede med Thor'' svarede han. Anthon kiggede på mig. ''Er du okay med det?'' Han lagde sin hånd på mit knæ. ''Ja, vi er jo ikke kærester eller noget..'' Svarede jeg. ''Nejnej, men i har da et eller andet? Der på vej ned til købmanden, hvad skete der egentlig der?'' Han gav mig et smørrte blik. ''Vi krammede lidt, og holdte i hånd. Men det betyder åbenbart intet for ham..'' Jeg kiggede ned på mine lår. "Men vi har jo lige mødt hinanden, så jeg forstår ham godt.. " Tilføjede jeg. "Hey. Har i aldrig hørt im kærlighed ved første blik?" Spurgte Anthon. "Jo, jeg har bare aldrig prøvet det.." Svarede jeg. "Jo du har!" Sagde Anthon bestemt. "Hvad?" Jeg kiggede undrende på ham. "Med Thor. I har lige mødt hinanden. Jeg så godt hvordan i kiggede på hinanden der første gang på Banegården." Anthon Smilte. "Ja.." Jeg sukkede.

"Em!" Vores samtale blev afbrudt af Ophelia. "Hvad?" Spurgte jeg. "Vi overnattet hos Lauge. Der er et ekstra værelse hvor du kan sove. Jeg sover inde ved ham." Hun smilte. "Okay, så går jeg i seng.." Jeg rejste mig op. Hun gik igen. "Går du allerede i seng?" Spurgte Anthon. "Ja. Godnat" smilte jeg og gav ham og Teodor et kram. "Godnat" sagde de i munden på hinanden.

Jeg fandt det her ekstra værelse og gik ud på badeværelset for at børste mine tænder. Døren åbnede. Jeg vendte mig om, og så at det var Thor. "Hej" han smilte skævt. "Hej" sagde jeg og børstede videre. "Går du i seng?" Spurgte han. Jeg nikkede og gik ind på værelset igen.

"Vil du ikke lige gå ud, jeg skal skifte tøj.." Sagde jeg. "Jeg vender mig bare om!" Han vendte sig om og holdte sig for øjnene. Jeg tog min kjole af og en alt for stor t-shirt på. Jeg lagde mig under dynen, og beundrede Thor. Selv bagfra var han lækker.

"Er du færdig?" "Ja" fniste jeg. Han vendte sig om og gik over mod mig. Jeg vidste jo godt hva han ville. Jeg rykkede mig ind til væggen og løftede dynen. Thor lagde sig, og vi lå nu og beundrede hinandens øjne.

Thor rykkede sit ansigt tættere på mit. Hans læber ramte min kind. Jeg smilte. Efter han havde kysset min kind, lagde jeg mig helt ind til ham. Han lagde sin arm om mig. "Godnat" hviskede han. "Godnat" smilte jeg.

Things We DoWhere stories live. Discover now