65

3.6K 85 12
                                    

Emmas synsvinkel:

Jeg sad i flyet på vej hjem fra Italien. Jeg har ikke snakket med Thor. Overhovedet. I hvert fald ikke siden den dag hvor vi lige hurtigt snakkede. Kasper har jeg heller ikke snakket mere med. Jeg har kun tænkt på Thor. Tænkt på hvorfor han ikke ville tage den når jeg ringede..

()

Vi er nu kommet tilbage til Danmark. På vej hjem spurgte min mor mig om jeg var okay. Jeg svarede bare ja. Selvom jeg jo faktisk ikke er okay.

Vi kom hjem og det første jeg gjorde, var at smide mig i min seng. Jeg tog min mobil, da jeg ville skrive til Anthon.

Hey Anth.. Jeg er kommet hjem igen. Men tænkte på om du vidste hvad der er galt med Thor ? Det er ret vigtigt..

Jeg sendte beskeden og ventede nu bare på at han ville svare. Han svarede efter et par minutter.

Hej. Fedt du er kommet hjem. Jeg ved måske godt hvad der kan være galt med Thor. Hvis du kommer over, kan vi snakke om der. Hvis du har lyst ?

Jeg er på vej !

Jeg styrtede ud for at tage mine sko på og var nu allerede ude af døren. Anthon boede ikke så forfærdelig langt væk fra mig, så det tog ikke så lang tid at gå der hen.

Jeg var kommet til hans hus og bankede nu på. Døren blev åbnet af Asta. "Hej" smilte jeg til hende. "Hej, skal du snakke med Anthon?" Spurgte hun. "Ja" svarede jeg. "Okay. Bare gå op på hans værelse." Hun smilte til mig og flyttede sig over til siden, så jeg kunne komme ind. Da jeg nåede Anthons dør bankede jeg forsigtigt på. Jeg hørte en svag stemme spørge: "Er du klar?"

"Kom ind" blev der råbt lidt efter. Jeg åbnede døren og fik et chok. De øjne jeg mødte, var ikke Anthon. "Hvad laver du her?" Spurgte jeg. "Der er sket noget, som jeg ikke rigtig kunne lade vær med at tænke på! Så blev nød til at tage hjem." Han kom hen til mig. "Hvem er han?!" Spurgte han og placerede sin mobil i mit hoved. "Han.. Det ved jeg ikke?" Prøvede jeg. "Jo, det ved du godt!" Sagde han og smed sin mobil ned i lommen igen. "Jeg ved det er fra din ferie!" Han gik et skridt tilbage. "Jeg troede vi var færdig med det. Jeg troede vi kunne stole på hinanden og IKKE være sammen med andre!" Han lavede nogle bevægelser med sine arme. "Thor.. Han tvang mig! Han var fuld. Jeg havde ikke lyst, men kunne ikke komme væk.." Jeg kiggede ned i jorden. "Jamen.." Man kunne høre at han ikke vidste hvad han skulle sige. "Jeg er virkelig ked af det! Jeg har tænkt på det lige siden. Jeg ved hvor forkert det var! Virkelig, Thor! Det er kun dig jeg elsker.." Jeg fældede en enkelt tåre. "Jeg elsker også kun dig.." Vi fik øjenkontakt. "Jeg skal lige... tisse" sagde Anthon og gik ud. Jeg smilte blidt af ham.

"Hør.. Jeg ved, at du ved, at du er den eneste jeg vil være sammen med! Ham drengen betyder sket ingenting for mig! Jeg kommer sikkert heller ikke til at se ham igen." Jeg kiggede ham i øjnene. "Jeg elsker dig" hviskede han og tog min hånd. "Undskyld" hviskede jeg og gav ham et kram. "Jeg elsker også dig" hviskede jeg i hans øre mens vi krammede.

()

Okay. Jeg har ikke opdateret, da jeg har været i sommerhus! Kommer nok heller ikke til at opdatere før mandag, måske - da jeg lige nu sidser i kbh og har både dårlig net og ikke tid til det..

Og så skal i huske at følge @astalillieb
på Instagram. 10hi

Things We DoWhere stories live. Discover now